Úgy tűnik, hogy a Sony és a Honda közös terve az lesz, hogy egy guruló szórakoztató teret hozzanak létre, természetesen elektromos formában.

Aki esetleg nem tudná, a Sony és a Honda még az év elején jelentették be partnerségüket. Akkor annyit lehetett tudni a tervekről, hogy a cél 2025-re elektromos autók gyártása. Így jött létre akkor a Sony Honda Mobility. Akkor persze még csak sejteni lehetett, hogy mire is készülnek, de azok után, hogy a Tesla is egy rakás játékot illesztett az autóiba, nem meglepő, ami most kiderült.

PS5 kerül az elektromos autókba, guruló szórakoztató eszközzé varázsolva azt.

 

Az elmúlt években Elon Musk nem győzött azon dolgozni, hogy a Tesla autók tulajdonosai játszani is tudjanak a kocsiban. Akkoriban több fejlesztővel is megegyeztek, tehát régóta lehet játékokat futtatni az elektromos autókban. Erről persze a Sony sem szeretne lemaradni, ezért úgy döntöttek: a Honda elektromos autói kifejezetten a szórakozásra összpontosítanak majd – írja a GameStar. Ez persze nem csak játékokat, de zenéket és filmeket is jelent.

A Sony Honda Mobilty elnöke és operatív igazgatója, Izumi Kawanishi nemrég azt nyilatkozta, hogy az autókba is lehetséges a PlayStation 5 integrálása, ráadásul úgy, hogy ezt a mobilitáshoz igazítják.

Ez nekünk gamereknek mindenképpen jó hír, persze csak akkor, ha el tudjuk képzelni, hogy autóban játszunk. A Sony célja egyébként az, hogy a játék vagy filmnézés közben ne kelljen vezetni, így az önvezető funkció különösen kiemelt helyen van a projektben. Az első ilyen autók valamikor 2025-ben jelenhetnek meg.

Ezt láttad már?

Egy kis régi, egy kis új? – Ilyen designnal érkezhet majd az iPhone 15

 

 

 

×