Az új fegyvereket is érinti a javasolt útvonal.

Amikor azt gondoltuk, hogy nem tudnak meglepni minket a Call of Duty fejlesztői, pár nappal a Warzone 2.0 megjelenése előtt ránk is cáfoltak. A programozók egy nem-linerális Battle Pass rendszert dolgoztak ki, azaz valamennyire szabad kezet adnak a játékosoknak a feloldásokat illetően. Hasonló rendszerrel találkozhatunk a Fortnite-ban, ahogy a Rainbow Six Siege következő szezonjában is ilyesmi debütálhat.

Egy dolog szerencsére nem változott, mégpedig a Battle Pass felhozatala. Továbbra is végtelen mennyiségű kozmetikai tárgyakat, fegyver Blueprinteket vagy épp Operator skineket tehetünk zsebre. A szokásos Double XP Tokenek és a visszafarmolható CP pontok nem maradtak ki a repertoárból idén sem. A Call of Duty pontokat használhatjuk a következő Battle Pass megvételére, ám ha türelmetlenek vagyunk, akkor akár a játék Store szekciójában is eltapsolhatjuk pillanatok alatt. Éppen ezért sokaknál prioritás lehet a CP pontok minél gyorsabb visszaszerzése, melyben az új rendszer a segítségünkre lesz.

How to get back 1100 points and both new weapons with 67 tokens from CODWarzone

Nézzük is, hogy milyen módon szerezhetjük vissza leggyorsabban a Battle Pass árát és a két új fegyvert!

Ezúttal is a Reddit népe siet a segítségünkre. Szerencsére nem csak az 1100 CP pont lebegett a fenti képet elkészítő felhasználó szeme előtt, hanem az új fegyverek is. Ennek köszönhetően azt az útvonalat olvashatjuk le, mely mindkettőt érinti, méghozzá a lehető leggyorsabban. Az alábbi szektorokra különösen koncentrálnunk kell, hiszen itt találjuk az értékes CP pontokat:

  • A3 – 100 CoD Points
  • A4 – 100 CoD Points
  • A10 – 100 CoD Points
  • A11 – 100 CoD Points
  • A12 – 200 CoD Points
  • A14 – 100 CoD Points
  • A17 – 200 CoD Points
  • A19 – 200 CoD Points

Kiemelendő dolog, hogy a fenti útvonallal „csak” 1100 CoD pontok szereztünk. A Battle Pass összesen 1400 CP-vel várja a játékosokat, ám, mindenképp érdemes lehet első körben bebiztosítani a következő belépő árat. A kimaxolással a többi kozmetikai tárgy és a maradék 300 CP sem megy kárba, bőven lesz idő erre is a szezon hosszúsága miatt.

Az új rendszer meglehetősen pozitív fogadtatásban részesült a közösség részéről. Úgy tűnik, hogy egyre több játékfejlesztő áll át erre a modellre, hiszen tartalmilag nem változik semmi, miközben a játékosok úgy érzik, hogy sokkal szabadabban mozoghatnak az egyes jutalmak között.

A foci VB már a COD-ba is beköltözött – Megérkezett a Neymar Jr. Bundle

×