A fejlesztők nyilvánosságra hozták a legfontosabb információkat.

Az Epic Games pár nappal ezelőtt hintette el, hogy a jelenlegi szezon lezárása egyben a Chapter végét is jelenti. Úgy tűnik, hogy a cég éves ciklusokra állhat át, hiszen a Chapter 3 éppen 2021 decemberének elején debütált. A Chapter váltás eddig két dologgal mindig járt: egy új szigettel, pályával és valamilyen mechanika debütálásával. A jelek ezúttal az FPS mód megjelenésére utalnak, ám a tényleges startig még bármi változhat.

Nézzük is, hogy mit tudhatunk pontosan az eventről, az Epic Games pár órával bejelentette a részleteket!

  • A Fracture nevet viselő esemény egy egyszeri, megismételhetetlen in-game event lesz. Magyar idő szerint december 3-án, szombaton, 22:00 órakor veszi majd kezdetét. Ezúttal is külön Playlistet kap, melyre már a kezdés előtt 30 perccel érdemes lehet becsatlakoznunk.
  • A Fracture négyfős partikat támogat majd. Amennyiben egyedül, squad nélkül vágsz neki a kalandnak, akkor az event alatt Emote használatával beléphetsz egy csapatba.
  • Az event pillanatában olyan gép előtt ülsz, amely nem alkalmas a Fortnite futtatására? Aggodalomra semmi ok, az Xbox Cloud Gaming és NVIDIA GeForce NOW szolgáltatások segítségével könnyedén részt vehetsz a Fracture eseményen, legyen szó PC-ről, mobilról vagy akár okos TV-ről.

  • December 2-ától egy ingyenes Emote-ot is begyűjthetnek a játékosok, egészen az event végéig tart a promóció időtartama.

A Chapter 4-es pályáról egyelőre semmi információnk nincs, remélhetőleg nem kell csalódnunk az Epic Games fejlesztőiben.

Pay-to-lose? – Amikor eltakarja a képet a 20 dolláros Warzone 2 skin

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×