A veterán Warzone tartalomgyártók tovább folytatják munkájukat.

WhosImmortal neve mindenki számára ismerős lehet, hiszen az „eredeti” Warzone érában is meglehetősen aktívnak számított. A legtöbb tartalomgyártótól eltérően némi statisztikával is igyekszik kiegészíteni a személyes tapasztalatait, észrevételeit. Most, hogy beköszöntött a Warzone 2.0 továbbra is számíthatunk tőle ajánlásokra, összeállításokra. Szükség is van ezekre, hiszen a Modern Warfare II repertoárja meglehetősen bőségesre sikerült, rengeteg a választási lehetőség.

November 22-én publikált videójában, a játék „legjobb” fegyverének nyomában járt. Természetesen ezt rásütni nem lehet objektíven egyik LMG, AR vagy SMG választásra sem, maradjunk inkább a „legjobbak között van” kifejezésnél. A választása egy LMG-re, az RPK-ra esett. A sebzésértéke magáért beszél, ahogy azt sem szabad elfelejtenünk, hogy nagyobb távolságok esetén is csak úgy aprítja ellenfeleinket.

Nézzük is, hogy érdemes felszerelnünk a pusztító LMG-t!

A kiegészítők listája továbbra is barátságosabb, mint a Vanguard időszakban, az arany középutat választotta a Modern Warfare II. Az ajánlott attachmentek:

  • Muzzle: Polarfire-S
  • Barrel: TAC 597 Barrel
  • Underbarrel: Lockgrip Precision-40
  • Ammunition: 7.62 High Velocity
  • Optic: Schlager 3.4X

A kiegészítőket sem kell igazán magyarázni, hiszen a fegyver alapból jó tulajdonságait javítják fel. Ha valamit ki kell emelnünk, az talán a Polarfire-S lehet, mely a visszarúgáson finomít kicsit, hogy könnyebben kezelhető legyen bárki számára.

Ezt láttad már?

Pay-to-lose? – Amikor eltakarja a képet a 20 dolláros Warzone 2 skin

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×