Ingyenes frissítést kapnak a rajongók, szerda este érkezik egy kis ízelítő.

A CD Projekt Red éppen múlt héten jelentette be, hogy még 2022-ban megérkezik a The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition. A december 14-én debütáló kiadásnak a PC, PlayStation 5 és Xbox Series S/X tulajdonosok örülhetnek a legjobban. Első körben digitális formában lesz csak elérhető a gyűjtemény, ám nem kizárt, hogy jövőre akár kézzelfogható formában is beszerezhetik majd a rajongók.

Természetesen nem csak egy átlagos újrakiadásról beszélhetünk. Igazi next-gen élményt ígérnek a CD Projekt Red munkatársai. A mostanság divatos ray tracing-támogatás sem maradhat ki, de gyorsabb konzolos betöltési időre és beépített modokra is számíthatunk. Ezeken felül pedig friss tartalommal is bővül az univerzum, melyeket a netflixes The Witcher sorozat inspirált. A legjobb az egészben, hogy a jelenlegi tulajdonosok egy ingyenes frissítés formájában kapják meg a fenti újdonságokat. 

Este közelebbről is megnézhetjük az újdonságot!

A The Witcher hivatalos Twitter fiókján érkezett a bejelentés, hogy szerdán, magyar idő szerint 18:00 órakor „élőben” is megnézhetjük a next-gen kiadást. A streamnek természetesen a fejlesztők Twitch fiókja, a twitch.tv/cdprojektred ad majd otthont. A PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch tulajdonosoknak sem kell csüggedniük. A közeljövőben a régebbi platformok is kapnak egy frissítést az új tartalmakkal és hibajavításokkal, ám ennek pontos megjelenési időpontja ismeretlen.

Liam Hemsworth helyett ŐT szeretnék a Witcher rajongók Geraltként látni

Elindult új webshopunk, nézz szét te is!

×