Ahogy korábban szivárgásokból már tudni lehetett, hosszú kihagyás után a Ubisoft játékai visszatérnek a Steamre. Persze nem mindegyik és nem egyszerre.

Korábban szivárgásokból már sejteni lehetett, de most úgy tűnik, hogy valóban megtört a jég. A Ubisoft egyes játékokkal visszatér a Steamre, azok örömére, kik szeretik ott tudni játékaikat. Korábban a Ubisoft elégedetlen volt a Valve megállapodással, így úgy döntött: saját platformjain árulja PC-re játékait.

Most kiderült: 3 játék is elérhető lesz a Steam kínálatában.

A Ubisoft hamarosan az alábbi 3 játékot teszi közzé a Steamen:

  • Assassin’s Creed Valhalla
  • Anno 1800
  • Roller Champions

A TheVerge cikke szerint a Ubisoft folyamatosan keresi a megoldást arra, hogy egyre több helyen kínálja a játékait, de az nem derült ki, hogy ebből most rendszer lesz-e. Lehet, hogy csak néha osztanak meg valamit a Steamen. Ahogy pár éve nem lehetett tudni hivatalosan, hogy mi a kivonulás oka (bár elég egyértelműen a Valve részesedése és az Epic Games ajánlata), az sem világos, hogy miért térnek most hirtelen vissza. Az persze nem titok, hogy a Ubisoft inkább Epic Games-en kínálta a játékokat, exkluzívan.

Az Epic 146 millió dollárt fizetett azért, hogy a 2K Games Borderlands 3 címét exkluzívvá tegye a platformot, sőt az Epic Games kontra Apple per dokumentumaiból kiderül, hogy a Ubisoft Watch Dogs: Legionját is megcélozták. Az Epic Games Store exkluzív címek listáján általában sok nagy Ubisoft játék szerepel. Mindenesetre most úgy tűnik, valóban megtört a jég, és talán a jövőben a Ubisoft egyre több játékot tesz közzé a Valve platformján.

Az Assassin’s Creed Valhalla december 6-án érkezik a Steamre.

Ezt láttad már?

Nem semmi: Egy 14 éves magyar srác gyönyörű FPS játékot készít

 

×