Nyers erőben odapirítanak a Valve gépének.

Nem titok, hogy az elmúlt években reneszánszukat élik a hordozható, handheld készülékek. Több gyártó is próbálkozott saját megoldásokkal, ám a mainstream környezetbe való áttörést egyértelműen egy eszközhöz köthetjük. Ez nem más, mint a Valve Steam Deck-je, mely elképesztő népszerűségnek örvend. Az óriáscég ráadásul kiválóan választotta ki a hardvereket, a szoftvertámogatásról nem is beszélve.

Egy ideje azonban több, komolyan vehető résztvevő is megérkezett a piacra. Az egyik ilyen az Aya Neo, mely széles repertoárral várja a potenciális vásárlókat. A másik cég, mely nélkül nem mehetünk el szó nélkül a OneXPlayer csapata. Hétfő délután robbantották is a bombát, hamarosan érkezik a „2”-es számozást viselő gépük.

 

Nézzük is, hogy mit tud majd OneXPlayer 2!

A cég pár hasznos fejlesztést „kölcsönvett” más konzoloktól, így több világ találkozik az újdonságban. A 8.4 inches kijelző 2560×1600-as felbontással rendelkezik, a pixelsűrűsége 359 lett a korábbi 323 helyett. Ebben az esetben bizony már nem kell félnünk attól, hogy megszámolhatjuk a képkockákat a kijelzőn. Fontos kiemelni a lecsatlakoztatható vezérlőket, melyeket egyértelműen a Nintendo Switch inspirált.

A belsőt tekintve sem kell szégyenkezniük, a Steam Decknél jóval erősebb processzort és grafikus egységet kap a OneXPlayer 2, mely Windows 11-es operációs rendszerrel érkezik a boltok polcaira. A vásárlók Inteles és AMD-s kialakítás közül is választhatnak. Az árazás egyelőre nem ismert, ez az egyetlen pont, ahol elvérezhet majd az újdonság.

Akciófigyelő: Most ingyen pörgetheted az egyik legjobb ŰR-RPG-t

×