A Witcher rajongók már képet is készítettek arról, hogy melyik ismert színészt szeretnék Liam Hemsworth helyett látni Geraltként a Netflix sorozatában.

Csak nem akar leülni a por a Netflix Witcher botránya körül, már ha lehet botránynak nevezni azt, hogy senki nem örül Henry Cavill távozásának. Azóta persze azt is tudjuk, hogy a főhős Geralt szerepébe Liam Hemsworth bújik majd a negyedik évadtól, ami miatt a rajongók még az írókat is páros lábbal rúgnák ki a produkcióból. A rajongók szerint a The Witcher egyre jobban eltávolodik Andrzej Sapkowski regényeitől, Henry Cavill legnagyobb bánatára. A zűrzavarból semmi sem Liam Hemsworth hibája, de a színész nem a legmelegebb fogadtatásban részesült.

A rajongók már tudják kit szeretnének Geralt szerepére, ha választani lehetne. Nem Liam Hemsworth az.

Persze Liam Hemsworth-öt még nem láttuk akcióban mint Geralt, így tényleg még nem lehet előre ítélkezni. Ettől függetlenül a rajongóknak nem tetszik a szereposztás, rámutatva, hogy Cavill mennyire „tökéletes” Geraltnak. Nyugi, a rajongóknak van egy másik ötlete Geralt helyettesítésére.

Amint arról a We Got This Covered beszámolt, Wonki Cho 3D művész lenyűgözte a rajongókat egy koncepciórajz-sorozattal, amely

Mads Mikkelsent helyezi a szerepbe.

Elismerem, Mikkelsen tényleg nagyon menőnek tűnik Geraltként. A rajongók hasonlóan vélekedtek a Twitteren. A legtöbb rajongó ez alapján úgy véli, inkább neki kéne átvenni a szerepet. Valaki arra is javaslatot tett, hogy induljon petíció ezért.

Doug Cockle, aki Geraltot alakítja a The Witcher 3: Wild Huntban, szintén elismerte, hogy szomorú, hogy Cavill távozik.

Ezt láttad már?

Ez is eljött: Witcher-videón a Henry Cavill-t váltó Liam Hemsworth – mutatjuk!

 

×