Minden FIFA játékos a hétvégi Weekend League-et tartja szem előtt.

Minden FIFA játékos a hétvégi Weekend League-et tartja szem előtt. A cél a lehető legjobb eredmény, s így a legjobb Red Pick megszerzése. Persze a csomagjutalmak sem elhanyagolhatók, pláne akkor nem, amikor olyan lapok pihennek a pakkokban, mint a World Cup Hero kártyák, vagy éppen a Path to Glory lapok.

Csak azért, mert valaki profi focista, még nem jelenti azt, hogy nem lehet elhivatott FIFA játékos is. A videojátékok iránti szeretet már nem ördögtől való a mai futballgenerációban, így érthető, hogy vannak olyan profik, akik a szabadidejükben szívesen játszanak.

António Silva, a portugálok fiatal reménysége kijutott a VB-re csapatával, ott lesz Ronaldóék mellett a z indulókeretben. Már Katarban edz és készül csapatával, viszont ez nem állította meg abban, hogy letolja a hétvégi FUT Champions fordulót.

António Silva is playing the WC in Qatar but still has time for Weekend League from FIFA

 

Instagramon osztotta meg eredményét a követőivel, ami tekintve, hogy milyen körülmények között esett neki a WL-nek, őrületes. Rank 1 lett Katarból, a felkészülési tábor kellős közepén.

Nos, neki biztosan nem kell mondani, hogy figyeljen oda a regenerációra, egy ilyen teljesítményhez bizony nem sokat kellett mozogni! (Cserébe tuti stresszes volt…)

Ezt olvastad már?

Óriási sztárokkal jön az Unibet Qatar Challenge! – Itt lesz molnargabo és Mogács Dániel is

×