Ismét szemezgettünk a Leet Webshop felhozatalából.

A Leet Webshopjában múlt hét pénteken elstartolt a Black Friday, ám egészen november 30-áig élvezhetjük a jobbnál jobb ajánlatokat. Az termékek akár naponta is frissülhetnek, így mindig megéri átnyálazni az éppen aktuális akciókat, promóciókat. Annak ellenére, hogy november végéig tart a Black Friday időszak, nem árt sietni sem, hiszen a készletek limitáltak.

Nézzünk is 5 kihagyhatatlan akciót a Leet Shop Black Friday felhozatalából!

Samsung C24RG50FQR 144 Hz

 

Míg pár éve luxusnak számítottak a gyors képfrissítéssel rendelkező monitorok, addig manapság már akár 60 ezer forint alatt is lecsaphatunk kiváló példányokra. A Samsung FullHD monitora 24 inches képátlóval rendelkezik, mely sokak számára az igazi arany középút. VA paneljének köszönhetően nem csak játékra alkalmas a 144 Hz-es gamer monitor, tartalomfogyasztásnál is remek képet kapunk.

76 590 FT helyett 58 990 FT

White Shark GK-2022W/R-HU SHINOBI (Red Switch) 

A Shinobi hazánk egyik legnépszerűbb billentyűzete, nem is véletlenül. Kialakításának köszönhetően kisebb asztalokon is elfér, miközben a játék közben használt gombokról sem kell lemondanunk. A magyar kiosztás ritka ebben az árszegmensben, ám ezúttal arról sem kell lemondanunk. Piros kapcsolóinak hála villámgyorsan reagálhatunk akár FPS, akár MOBA játékokban, miközben a zajszint is emészthető marad. RGB világításának hála hamar az asztal dísze lehet, a lecsatlakoztatható (és így cserélhető) USB-C kábel pedig csak hab a tortán.

22 990 FT helyett 16 490 FT

Xiaomi Mi Smart LED Bulb Essential

Az elmúlt években az okoskütyük igazi aranykorukat élik, mely szerencsére az árakon is meglátszik. A Xiaomi RGB okosizzóját már 5000 forint alatt beszerezhetjük, miközben a funkcionalitásán sem esik csorba. A klasszikus fehér szín hőmérsékletét is állíthatjuk, ám ha szeretnénk, akkor gyakorlatilag bármilyen színben tündökölhet a szobánk. Alexa és Google Home támogatással is rendelkezik, akár hanggal is vezérelhetjük a működését, de a Xiaomi Home alkalmazásból is irányíthatjuk.

4 990 FT

Strong POWERLINE 2000

Könnyedén előfordulhat, hogy valahol a házban, lakásban stabil internetkapcsolatra van szükségünk, ám sem a klasszikus értelemben vett Ethernet kapcsolat, sem a Wi-Fi nem megoldható. Ilyenkor jöhetnek képbe a Powerline adapterek. Gyakorlatilag az elektromos hálózatot használják adatvitelre, ideális esetben maximum 2000 Mbit/s is kisajtolható két egység között. Tökéletes számítógépekhez, okoseszközökhöz, tévékhez és akár konzolokhoz is.

27 990 FT helyett 19 990 FT

Gran Turismo 7 (PS5)

A Sony és a Polyphony Digital legendás autóverseny sorozata, a Gran Turismo visszatér a Gran Turismo 7 formájában. Ez egy teljes értékű folytatás, amelynek legnagyobb újdonsága a teljesen átalakított és megújult karrier mód. Ebben az új kampányban az autózás világának és történelmének minden szeletében részt vehetsz, a jól ismert utcai autóktól a legvadabb versenygépekig. Több száz autó, rengeteg versenypálya és sehol máshol nem látható, élethű grafika.

29 990 FT helyett 18 990 FT

…és a többi

Igazán sokrétű felhozatal

Továbbra is jól látható, hogy igazán sokrétű felhozatalra számíthatunk a Leet Webshop Black Friday akciói alatt, legyen szó billentyűzetről, asztalról vagy épp gamer székről. Ahogy fentebb is említettük, akár naponta többször is érdemes végiglapozni az akciókat, hátha számodra kedves ajánlat került épp fel a webshopba. Szintén ajánlott lehet bekövetni a Leet Shop Facebook és Instagram oldalát, hogy tutira ne maradj le egyetlen egy jó akcióról sem.

Kellemes vásárlást kívánunk!

×