Még mindig elérhető az Nber nyereményeső, aminek kapcsán Zsozeatya még a rádióban is megszólal, ráadásul nem is egyszer.

Mint tudod, a múltkor már szóltunk, hogy novemberben egész hónapban megéri Nber energydrinket meg Üccsit venni, mert ha hármat veszel egyszerre, akkor kódfeltöltéssel nyerhetsz. Egy rakás nyeremény vár még gazdára, nem beszélve a 2 milliós Gamer PC-ről. 

Zsozeatya már a Rádió 1-en is hallható.

 

Ez azt jelenti, hogy ha hallgatod a Rádió 1-t, akkor a november 21 és 25 között minden délelőtt nem is egyszer, hanem nyolcszor is hallhatod Zsozeatyát, illetve a Játssz és Nyerj kampány részleteit. Ha esetleg erről lemaradtál, akkor

ITT is meghallgathatod a bejátszást:

 

A nyereményjáték egyébként rendkívül népszerű, már most egy rakás ajándék talált gazdára. Érdemes azonban továbbra is feltölteni a kódokat, hiszen a végén még gazdára talál egy 2 millás Gamer PC is.

Most akkor hogyan lehet nyerni?

Nem kell mást tenned, mint november 1 és 30 között egyszerre (egyidejűleg) venni három Nber Üccsit vagy Energydrinket (minimum bruttó 1050 forint) és a vásárláskor kapott blokk AP kódját feltölteni a Promoportal oldalára (regisztráció szükséges).

Így néz ki a blokkon az AP kód!

Mit lehet nyerni?

Minél több kódot töltesz fel, annál több esélyed van megnyerni a 40 Nber termék egyikét, a 4 heti nyereményeket és a Fődíjat! A játékosok azonnal, a beküldés után közvetlenül értesülnek potenciális nyereményről, és automatikusan részt vesznek a heti és fődíj sorsoláson.

Azonnali nyeremények

Kisorsolunk 40 Nber terméket, vagyis 10 tálca Nber Energydrinket, 10 tálca Nber Üccsit, 5 Nber hátizsákot, 5 Nber törölközőt és 10 Nber kulacsot.

Heti nyeremények

  • Egyedi Nber hűtő
  • ArenaRacer Dark Desert II Olive Green
  • Samsung Gaming Monitor
  • Samsung SMART Monitor

Fődíj: 2 millió forint értékű High End Gamer PC

A résztvevő boltok listáját, és további részleteket a Játékszabályzat tartalmazza. További részletek és kódfeltöltés a https://promoportal.hu/nbernyeremenyjatek oldalon.

Játssz és nyerj!

×