Nagy távolságokon nincsen párja.

Az elmúlt évek Call of Duty játékaiban meglehetősen fontos szerepet kértek maguknak a különféle kiegészítők. A Modern Warfare II és Warzone 2.0 esetében sincs ez másképp, sőt, talán egy újabb szintet is sikerült lépni a fejlesztőknek. A fegyverekre a Vanguardhoz képest kevesebb attachment szerelhető fel, ám talán jól is van ez így. A lehetőségek tárháza így is közel végtelen, hiszen a Weapon Tuning segítségével az egyes kiegészítőket finomhangolhatjuk is.

A Warzone 2.0 még csak pár napja érkezett meg a játékosok gépeire, ám már javában tesztelgeti mindenki a különféle kombinációkat. Az már az első órákban kiderült, hogy távoli pötyögtetésre három attachment jöhet szóba: az FTAC Ripper 56, a VX Pineapple és a Commando Foregrip.

Melyik lehet a legjobb választás?

Az interneten fellelhető loadoutokban kivétel nélkül az FTAC Ripperrel és Commando Foregrippel találkozhatunk. WarzoneLoadout, a veterán szakértő azonban arra lett figyelmes, hogy a VX Pineapple jobbnak érződik a meccsek alatt. Megérzés alapján ajánlani nem lehet, így egyből kőkemény tesztnek vetette alá az attachmenteket. Nézzük is az eredményeket:

  • Az ADS idő mindhárom attachment esetében azonos, így itt még nem hirdethetünk ítéletet
  • Az FTAC Ripper nem rendelkezik jobb visszarúgással, mint a Pineapple VX.
  • A Pineapple VX rendelkezik a legkisebb horizontális kilengéssel.
  • A Commando rendelkezik a legkevesebb negatív tulajdonsággal, ám a lövedékek jobban ugrálgatnak lövés közben.
  • Az FTAC Ripperről érdemes lehet leszoknunk, hiszen a másik két alternatíva jobb választásnak bizonyult.
  • Összesítésben a Commando és Pineapple egy szinten van, az utóbbi azonban könnyebben kezelhető, így jobb opció lehet sokaknak. 

Fontos, hogy mindent halljunk – Így lődd be a Warzone 2.0 hangbeállításait

×