Már nem kell sokat várnunk.

Május végén zajlott a Star Wars Celebration eseménysorozat. A játékrajongók jelentős része egyetlen cím miatt várta a fejlesztők bejelentéseit. Szerencsére nem is kellett csalódniuk, hiszen az EA és a Respawn Entertainment egy meglehetősen hidegrázós előzetes keretein belül leleplezték a Fallen Order folytatását, a Jedi: Survivort.

 

Ahogy az lenni szokott az első előzetes nem túl sokatmondó, a hangulatából ítélve drámaibb és sötétebb kalandok várhatnak Cal Kestisre, akinek még a Főinkvizítorral is meggyűlik majd a baja. Egy titokzatos alak is feltűnt a videóban, a fejlesztők minden bizonnyal neki is kulcsszerepet szánnak a Fallen Order eseményei után 5 évvel játszódó címben.

Úgy tűnik, hogy napokon belül közelebbről is megismerhetjük az újdonságot!

Tom Henderson, a veterán iparági leaker csepegtetett néhány információt a kiéhezett közösségnek. A folytatást az idei The Game Awardson leplezheti le az EA és a Respawn, kiemelt spotot kaphat az eseményen. Magyar idő szerint december 9-én, a hajnali órákban nem csak egy új trailert kapunk, hanem megismerhetjük az előrendelés időpontját illetve a megjelenési dátumot is. A megjelenést illetően már korábban is szárnyra kapott néhány pletyka, a jelenlegi információk 2023 márciusát valószínűsítik. Az előző generáció nagy eséllyel kimarad a mókából. A Jedi: Survivor várhatóan PC-re, PS5-re és Xbox Series S/X platformokra érkezik csak meg.

Liam Hemsworth helyett ŐT szeretnék a Witcher rajongók Geraltként látni

×