Ha szereted az RPG-ket és az űrben játszódó sci-fi játékokat, akkor most ingyen játszhatod az egyik legjobbat.

Ha nagy sci-fi rajongó vagy, akkor most örülni fogsz ennek az ingyenes időszaknak. A Star Citizen jelenleg ugyanis teljesen ingyenesen játszható a hónap végéig. Ezt tehát azt jelenti, hogy ez egy ingyenes időszak, a játék nem marad meg.

A játékon belül nemrég indult el az Intergalaktikus Aerospace Expo, aminek keretében a játék most ingyen játszható.

 

Az Intergalactic Aerospace Expo (IAE) egy évente megrendezésre kerülő kiállítás, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy a Star Citizen összes gyártójának új hajóit megtekintsék.

Az év elején derült ki, hogy az egyébként még fejlesztés alatt álló játék már 500 millió dollárt kapott a támogatóktól a tíz éves fejlesztés alatt. Eközben a single-player spinoff, a Squadron 42 sincs közel a megjelenéshez. Állítólag a Cloud Imperium Games 2019-ben körülbelül 320 millió dollárt költött a Star Citizen fejlesztési költségeire.

A jelenleg zajló IAE 2952 expón a játékosok digitális eseményként fedezhetik fel a repülés-technológiai kiállítást, úgy mint bármelyik kiállítások: egy teljesen interaktív expócsarnokokban lehet sétálni és minden nap a legújabb hajókat, gépeket megtekinteni, kipróbálni, barátokkal, játékosokkal találkozni. A játékon belüli űrkiállítás minden egyes napján más-más gyártó mutatkozik be, így ha már régóta szeretnéd kipróbálni az Aopoa, a Banu Souli, az Esperia vagy a Gatac Manufacture idegen hajóit, itt a lehetőség.

Ha ez nem lenne elég, november 27-től indul a Best in Show esemény, amelynek keretében a játékosok kipróbálhatják a nyári Ship Showdown utolsó négy járművét, sőt azok, akiknek az Anvil Carrack, az Anvil Pisces, az RSI Scorpius vagy a Crusader Mercury valamelyike egyébként megvan, egy limitált kiadású hajófestést és egy challenge coint is kapnak.

A támogatók az Anvil Carrack játékbeli modelljét is megkapják. Ha érdekel a kiállítás vagy egyáltalán a Star Citizen, akkor nincs más dolgod, mint regisztrálni a Cloud Imperium Games oldalán és letölteni a játékot. Ezt ingyen november 30-ig lehet megtenni.

Ezt láttad már?

10 zseniális sci-fi játék, ami még idén megjelenik – Ünnepeljük együtt a világűr hetét!

 

×