Már megint őrületes mennyiségű ingyen játék sorakozik a PC-s játékosok előtt.

A PC-s játékosok hevesen dörzsölhetik a tenyerüket, hiszen egy ideje már sokkal jobban járnak, mint a konzolos kollégáik, ha ajándékul adott játékokról van szó.

Az ajándékozásból állandó, megszokott dolog elsősorban a Steam ellenében megjelenő Epic Games miatt lett a platformon, azóta pedig szinte már minden digitális bolt próbálja túllicitálni a másikat, amelynek természetesen a játékosok a legnagyobb nyertesei.

Mondjuk nem árt szemfülesnek lenni, illetve érdemes nyitottan állni a játékokhoz, hiszen egyrészt nem állandóan vágnak a játékosok után AAA-s produkciókat – de még az elvárás is irreális. Ha viszont képesek vagyunk a gamer-kicsinyességen túllépni, akkor egészen bőséges játékmennyiségre csaphatunk le anélkül, hogy egy árva petákot ki kelljen csengetni értük.

A cikk írásának pillanatában (november 20.) például különböző, de teljesen hivatalos felületekről összesen nem kevesebb, mint 18 címet lehet beszerezni teljesen ingyen + még néhány DLC-t. 

Íme az összes játék, amiért egyetlen fillért sem kell kifizetnünk PC-n – viszont érdemes nagyon sietni, ugyanis több pár nap múlva már nem lesz elérhető:

EPIC GAMES STORE

DLC-k:

STEAM

DLC-k:

GOG

  • The Witcher: Enhanced Edition: még a teljes Unreal Engine 5-ös remake előtt érdemes lehet az eredetit is kipörgetni. Ez az akció egy ideje már megy, csak a GWENT-et kell a profilhoz adni, és megkapod a Vaják első – kibővített játékát.

UBISOFT CONNECT

INDIEGALA

Legújabb:

Egy hete futnak:

ITCH.IO (indie)

  • Dino Duel: dínós gyűjtögetős kártyajáték, majdnem olyan, mint anno a Master Crok-kártyák voltak.
  • Remity: egy még fejlesztés alatt álló dungeon crawler, elég stílusos pixelgrafikával.
  • The Good, the Bad, and the Horsey: lóverseny-őrülteknek készült vizuális novella
  • Kit’s Quest: sajnos ez az aranyos rókás platformer is készülőben van, így még csak a demója érhető el.
  • Into the Dark: roppant egyedi, kézzel rajzolt horrorkaland – becsületkasszás.

Emellett nagyon nem érdemes megfeledkezni az Amazon havi ajándékairól sem, melyeket Prime-előfizetés ellenében ugyan, de szintén teljesen ingyen húzhatnak be a játékosok PC-n:

Akciófigyelő | 7 fantasztikus játékot ad ajándékba az Amazon novemberben

Ezt is érdemes lehet elolvasnod:

13 zseniális videojáték, amit fantasztikus élmény többször újrajátszani

 

×