A múlt heti frissítés nem várt hibajelenséget okozott.

A Modern Warfare II hivatalosan október 28-án debütált, ám az első szezonra várni kellett pár hetet. Szerencsére november 16-án megérkezett a Season 01 a Warzone 2.0 és DMZ módokkal együtt, így megindulhatott a farmolás. A fejlesztők több dologhoz is hozzányúltak, finomítottak a fegyverek egy részén, illetve az új tartalmakról sem feledkezhetünk el.

Volt azonban egy olyan változatás, mely nem szerepelt a hivatalos blogbejegyzésben, mégis mindenki észrevette. Ez pedig nem volt más, mint a lépésekkel kapcsolatos hangok megváltozása. Az egyik Call of Duty szakértő pontos méréseket is végzett, melyeken világosan látható volt az eltérés. A fejlesztők közel 75%-kal feltolták a lépések hangját, azóta sem tudni hivatalos forrásokból, hogy véletlenül vagy tudatosan.

Szerencsére már mit sem számít ez, kijavították a jelenséget!

A Call of Duty rajongók örömhíreket olvashattak hétvégén, a fejlesztők visszaállították a Season 01 előtti állapotokra a hangokat. A tweet szerzője úgy tudja, hogy egy véletlen bugról van szó, ezért nem is szerepelt a patch notes-ban. Öröm látni, hogy a Modern Warfare II és Warzone 2.0 fejlesztői ilyen gyorsan reagálnak a közösség által jelentett problémákra. Az elkövetkezendő hét még biztosan a bugok kereséséről és javításáról fog szólni, több hotfixre is számíthatunk a napokban.

Vissza a jövőbe magyar módra – A szemed kifolyik a pesti sufni DeLoreantól

×