NoelTFT egyedüli magyarként jutott be a TFT Dragonlands Championship fináléjába. Már az első napon szép eredményeket ért el.

Ahogy arról a napokban már beszámoltunk, a Teamfight Tactics világbajnokságon egy magyar játékost is köszönthetünk, aki megküzd a világbajnoki címért. Az biztos, hogy már most nagy dicsőség Noel és hazánk számára is, hogy a világ legjobbjai között láthatjuk. Közben lezajlott a világbajnokság három napjának első napja, így azt is látjuk, hogy áll most Noel.

Noel az első nap után összesítésben a 8. helyen áll.

Ez tehát azt jelenti, hogy Noel az első napon be tudott jutni a legjobb 8 közé, ami nem kis eredmény, tekintve, hogy a mai és holnapi pontok összeadódnak. Ha ez így megy tovább, akkor továbbjuthat a vasárnapi döntőbe. Noelnek jelenleg 26 pontja van, ezzel megy tovább a következő napra. Szurkoljunk együtt Noelnek, aki akár még meg is nyerheti a VB-t!

Persze csak akkor, ha az utolsó napra bejut. Erre most nagy esélye is van, minden azon múlik, hogyan teljesít majd holnap. Egyedüli európaiként jutott be a TOP8-ba, ráadásul csak 1 ponttal van lemaradva az őt megelőzőtől.

Forrás: liquipedia.net/tft/Dragonlands/Championship

NoelTFT egyébként a Leet támogatásával vesz részt a világbajnokság döntőjén, melyet a saját csatornáján is közvetít.

A TFT Sárkányföld-bajnokság 3 napon át, november 18. és 20. között zajlik. A versenyen a 8 TFT-régió 32 legjobb játékosa mérkőzik meg egymással, méghozzá távolról, a versenyszerveren. Minden nap délelőtt 11-kor kezdődnek a meccsek, ekkor érdemes már figyelni.

A verseny NoelTFT Twitch csatornáján is nézheted, így az ő nézetéből szurkolhatsz neki a meccsek alatt.

Így zajlik majd a 2. nap:

  • A játékosok megtartják az 1. napon szerzett pontjaikat
  • A játékosok 8-as csoportokra osztva, fejenként 5 kört játszanak. Az első két meccs után a csoportokat véletlenszerűen átrendezik
  • A 2. napról a legjobb 8 játékos jut át a 3. napra

Egyébként Noellel egy hosszabb interjút is elolvashatsz nálunk.

Ezt láttad már?

Itt vannak a pontos számok: hat dzsungeles karakter erősödik a következő frissítésben

 

×