Azok, akik viszont rajongói a gyomorforgató horrorjátékoknak, ezt imádni fogják.

Valamiért az utóbbi években egyre népszerűbbek lettek a horrorfilmek és horrorjátékok. Így aztán ebben is fejlődni kell, és egyre parább, sőt gusztustalanabb dolgokat kell csinálni, hogy a készítők elérjék az emberek ingerküszöbét. Nemrég például olyan horrorfilm jelent meg, aminél a moziban mentőt kellett hívni. Na, ha szereted az ilyen horrorokat, akkor ezt a játékot neked találták ki.

Artur Łączkowski játékfejlesztő, aki korábban a Bloober Teamnél dolgozott, most egy hihetetlenül hátborzongató horroron dolgozik, ami Unreal Engine 5-ben készül.

A játéknak egyelőre nincs címe, így sajnos azt sem lehet tudni, hogy miről szól majd. A Twitteren közzétett kis bemutató azonban elég ahhoz, hogy lássuk: igazán beteg lesz. Figyelmeztetlek: nem a gyengébb idegzetűeknek való.

„Miután kiléptem a Bloobertől, sokáig gondolkodtam, hogy visszatérjek-e a játékfejlesztéshez” – írta Łączkowski. „Egyelőre nem árulhatok el túl sokat, de ez egy nagy projekt, nagy nevekkel és költségvetéssel. A célom az, hogy átlépjek egy olyan határt, amelyet eddig egyetlen nagyobb fejlesztő sem mert átlépni. Egyelőre csak annyit árulhatok el, hogy egy túlélőhorrorról van szó” – tette hozzá.

 

Eltekintve attól, hogy a rövid teaser miatt a legtöbben talán a Kojima Productions P.T.-jével fogják összehasonlítani, a fejlesztő szerint az új játékot nem az ihlette:

„A P.T. tényleg nagy hatással volt rám, mint alkotóra, de ezt a projektet csak a mi beteges képzeletünk inspirálta, semmilyen más játék” – írta.

A cikk írásakor még nem jelentették be a játék megjelenési dátumát, de eddig nagyon ígéretesnek tűnik, és határozottan olyan játéknak, amivel nem akarsz majd sötétben játszani.

Ezt láttad már?

Beájulnak a nézők ettől az új horrortól: mentőt is kellett hívni a moziba!

 

×