Mindenki megtalálhatja a számításait, legyen szó gamer kiegészítőkről, okoskütyükről vagy épp gamer asztalokról.

Ahogy csütörtökön már belengettük, péntek reggel nyolc órától elstartolt a Black Friday a Leet Webshopjában. A haláli kifejezés sem véletlen, kinyírták a magas árakat és rengeteg nagyszerű akcióval várják a vásárlókat. Az oldalt érdemes akár naponta többször is megnyitni, átnyálazni, hiszen folyamatosan kerülnek fel az újabbnál újabb ajánlatok a dedikált felületre.

Bár a legjobb akciókra mindenképp érdemes lehet minél korábban lecsapni, egészen november 30-áig tartanak a lélegzetállító ajánlatok. A repertoárban mindenki megtalálhatja a számára kedves kategóriát, beszéljünk gamer perifériákról, okoskütyükről vagy épp állítható asztalokról. Megtalálhatjuk a Xiaomi legjobb termékeit, de az A4Tech, a YENKEE, a Ventaris vagy épp a California Access sem maradhat ki a listából. A PC- és konzoljátékok rajongói is elégedetten csettinthetnek, rengeteg kihagyhatatlan cím várja őket a Black Friday időszak alatt.

Szemezgessünk is a legújabb akciókból!

Érdemes lehet kiemelnünk a GCN ByteZone székek felhozatalát. Egészen 30 ezer forinttól kezdődően lecsaphatunk a kényelmes és strapabíró ülőalkalmatosságokra, a „drágább” modelleknél pedig már olyan extrákat is megtalálhatunk, mint a távirányítóval állítható RGB ledcsík.

Az ajánlatok között immár megtalálhatjuk a White Shark népszerű mechanikus billentyűzeteit is. A HU jelölés sem véletlen, hiszen ezek az elérhető árcédulájú perifériák magyar kiosztással rendelkeznek, mely meglehetősen ritka tulajdonság manapság, főleg ebben az árszegmensben. Red és Blue kapcsolókkal is választhatjuk őket, attól függően, hogy melyik karakterisztikák kedveljük jobban.

Szintén kiemelendő a Pulsar Xlite v2 szériája, mely 30 ezer forint alatt kiváló minőségű vezeték nélküli kapcsolattal és top hardverrel kecsegtet. Az iparág egyik legjobb szenzora teljesít szolgálatot az egerekben, miközben 59 gramm körüli súlyával szinte lebeg az egérpad felett.

A mobiltelefonok szerelmesei is megtalálhatják a számításaikat, a YENKEE rengeteg kiegészítővel kedveskedik számukra. A párezres költséghatékony powerbankektől egészen a 45 wattos, akár laptopokat is töltő egységekig mindent megtalálhatunk, így mindenki pénztárcájához igazodnak az ajánlatok. A külső akkumulátorokon kívül autós tartókat és QI töltőket vagy akár még szelfi lámpát is találhatunk.

Ha egy kis extra tárhelyre lenne szükségünk, akkor a Silicon Power pendrive-jai sietnek a segítségünkre. 16 GB alatt már nem igen találunk ilyet, ám az igazán extrém felhasználók akár 256 GB-os kapacitású példányokat is a kosárba pakolhatnak, mindezt tízezer forint alatt.

Jól látható, hogy igazán sokrétű felhozatalra számíthatunk a Leet Webshop Black Friday akciói alatt, legyen szó billentyűzetről, asztalról vagy épp gamer székről. Ahogy fentebb is említettük, akár naponta többször is érdemes végiglapozni az akciókat, hátha számodra kedves ajánlat került épp fel a webshopba. Szintén ajánlott lehet bekövetni a Leet Shop Facebook és Instagram oldalát, hogy tutira ne maradj le egyetlen egy jó akcióról sem.

Kellemes vásárlást kívánunk!

×