Az Epic Games ingyenes játéka kihívóra akadhat.

A Call of Duty és az Activision sosem volt a jó kollaborációk elrontója, szerencsére ezúttal sincs ez másképp. Egyre közelebb a 2022-es katari FIFA-világbajnokság, mely bizony a franchise világába is beszivárog. Már a Modern Warfare II fájljaiban nyomokat találtak azzal kapcsolatban, hogy Messi, Neymar vagy épp Pogba is tiszteletét teheti a játékban.

Az Activision múlt héten meg is erősítette ezeket az információkat, a mobilos változatba már meg is találhatjuk a szupersztárokat. A PC-s és konzolos platformokon még pár napot várnunk kell, ám november 21-től már Al Mazrah területén is viszontláthatjuk a focistákat. Úgy tűnik, hogy egy különleges játékmód is tiszteletét teszi a játékban.

Rocket League?

Kiderült, hogy mit tartogathat számunkra a CODBall!

A fenti képet CODSploitznek és a Telegram csatornájának köszönhetjük, Twitterről le is töröltette már a képeket az Activision. A CODBall szövegfoszlány ez idáig nem bírt túl nagy jelentőséggel, ám úgy tűnik, hogy egy új módot is magában foglal. A csütörtökön kiszivárgott információk alapján a Rocket League rajongók kimondottan örülhetnek majd az újdonságnak.

A pár másodperces videóban azt láthatjuk, hogy a leaker által irányított játékos egy quadon ülve próbálja bejuttatni a focilabdát a kapuba. Ez bizony egy az egyben az Epic Games népszerű játékára emlékeztet, így a szórakozás garantált lesz. Nagy eséllyel a focis skinekkel együtt, valamikor jövő hét közepén érkezhet meg az új játékmód, azon sem lepődnénk meg, ha bárki számára ingyenesen kipróbálható lenne. 

Így hozhatod ki a legtöbb FPS-t a Call of Duty: Warzone 2.0-ból

×