A FIFA 23 megjelenésekor temérdek ember horkant fel annak láttán, hogy az új játékmenet egy sokkal lassabb, taktikusabb játékstílust igényel, mint a korábbi játékok.

A FIFA 23 megjelenésekor temérdek ember horkant fel annak láttán, hogy az új játékmenet egy sokkal lassabb, taktikusabb játékstílust igényel, mint a korábbi játékok. Persze erre az is ráerősített, hogy az egyik pillanatban még 99-es lapokat irányítottunk, a másikban pedig örülnünk kellett egy 80-as Renato Sanchesnek.

Az új AcceleRATE játékelem lehetővé tette, hogy olyan lapok is metaközeliek legyenek, amikről korábban álmodni sem mertünk volna ilyesmit. Robert Lewandowski, Rúben Dias, vagy éppen Harry Kane is ezt a kategóriát erősítette.

Amikor kiderült, hogy nem a Vinícius Jr.-féle lapok lesznek a meghatározók, mindenki elkezdett reklamálni, hogy mégis miért képes egy papíron lassabb játékos harcolni egy robbanékonnyal. Az persze senkit sem érdekelt, hogy évekig a villámgyorsak domináltak és akkor az nem tetszett a közösségnek, de ez csak mellékes.

A héten megérkezett az új frissítés, ami persze igyekezett kedvezni a játékosoknak. Az EA Sports mindent megtett annak érdekében, hogy a felhasználók boldogok legyenek, gyengítették a külsős lövéseket, javítottak a kapusok mozgásán és a passzokon, gyengítették a Lengthy stílust, valamint erősítették a másik két meglévő lehetőséget. Sőt, ezek mellett nemrég a különféle pressingre épülő taktikákat is módosították, hiszen az sem tetszett a nagyérdeműnek.

This new patch just proved that people will still complain no matter what from FIFA

S most, hogy végre mindent abba az irányba terelt a fejlesztőcsapat, amibe a játékosok szerették volna, most persze az nem jó, ami van. Hirtelen mindenki ráébredt, hogy szinte csak Lengthy játékosuk van és hogy amúgy már nem is volt olyan rossz a helyzet, így most lehet megint újragondolni az egészet.

Ezek után érdemes lenne két reklamáció között gondolkozni, ugyanis röhejes, hogy mennyire képtelen örülni a dolgoknak a FIFA közösség.

Véget vethetett a “Lengthy metának” a FIFA legutóbbi frissítése

 

×