Bár a teljes játék elvileg csak 2023-ban jelenik meg, decemberben jön egy ingyenesen játszható prológus, amikor már Jézusként játszhatunk.

Korábban több alkalommal beszámoltunk arról, hogy készül a Jézus-szimulátor, melyben FPS nézetben lehetünk a megváltó. A fejlesztő SimulaM szerint a játékban több mint 30 csoda lesz elérhető, megmenthetünk életeket és lelkeket, sőt 3 nap után feltámadhatunk. Bár a tervek szerint a játék csak 2023 első negyedében jelenik majd meg, már korábban kipróbálhatjuk.

Most decemberben jön az  I Am Jesus Christ: Prologue, nagyjából 1 óra játékmenettel.

 

„Az I Am Jesus Christ: Prologue egy ingyenes előzmény, ami a teljes verzióban elérhető funkciókat is mind tartalmazza. Menj vissza az időben több mint 2000 évvel, és kövesd ugyanazt az utat, mint Jézus Krisztus, a keresztségtől a feltámadásig. Az újszövetségi történetek által ihletett I Am Jesus Christ egy olyan szimuláció, ami semmihez sem hasonlítható” – olvasható a leírásban.

A játékot természetesen a Steamen találod, itt rakhatod fel a prológust a kívánságlistádra, illetve belenézhetsz a készülő teljes játékba is. Persze nem ez az egyetlen érdekesség a Steamen, hiszen nemrég a Biblia is felkerült.

Ha nem láttad volna:

Érkezik Steamre a Biblia – Még achievementeket is szerezhetünk

 

×