Hamarosan érkezik egy új FIFA 23 patch, ami többek között egy kellemes QoL frissítést hoz majd el nekünk.

Hamarosan érkezik egy új FIFA 23 patch, ami többek között egy kellemes QoL (Quality of Life; életminőség/játékélmény) frissítést hoz majd el nekünk.

Végre jön a Win/Loss számláló a Weekend League-hez, innentől kezdve nem kell majd matekozzunk, hogy pontosan merre járunk. A játék követni fogja az állást, így könnyebb lesz kiszámolni, hogy milyen teljesítményre van szükség a kiszemelt mérföldkő eléréséhez.

Ám ami még ennél is jobb, az a játékmenetet érintő változtatáscsomag!

All FUT + Gameplay related changes coming in upcoming patch – Trivella’s and GK movement patched! from FIFA

 

Az idei évben rettentően erősek az úgynevezett trivella, vagyis külsős rúgások. A kapusok képtelenek rendesen megszűrni ezeket a lövéseket, s úgy tűnik a fejlesztők ezzel nem nagyon tudnak mit csinálni. Ennek eredményeképpen a lövés pontosságát kezdték lerombolni, a hírek szerint 30%-kal lesz pontatlanabb az Outside Foot Shot, mint korábban. Csak, hogy még értékesebbek legyenek az Outside Foot Shot Traittel rendelkezők, őket ez a nerf csak 10%-ban fogja érinteni.

Továbbá javítanak majd a Semi-Assisted Through Ball pontosságán is a fejlesztők. Biztosan sokan érezték már azt, hogy a területpasszoknál a játékosaink úgy viselkedtek, mintha szándékosan nem tudnák, hogy hova szeretnénk passzolni és a szélrózsa minden irányába szórták a labdákat. Ez most, ha minden igaz, javításra kerül.

Ezt olvastad már?

Ha hétfő, akkor zseniális FUT tartalom! – Mire számíthatunk ma?

 

×