Az EA Sports állandóan alakítgatja a FIFA játékokat, így történhet meg az, hogy amikor megvásárolunk egy verziót, a ciklusának a végén teljesen máshogy néz ki, mint akkor, amikor levettük a polcról.

Az EA Sports állandóan alakítgatja a FIFA játékokat, így történhet meg az, hogy amikor megvásárolunk egy verziót, a ciklusának a végén teljesen máshogy néz ki, mint akkor, amikor levettük a polcról. Ez a temérdek patchnek köszönhető, amik folyamatosan érdekessé teszik a játékot.

Vagy éppen funkcionálisan javítanak rajta, mint a legutóbbi frissítéskor. Mint kiderült, érkezett egy új FIFA frissítés, ami leveszi a számolások súlyát a játékosok válláról. Eddig is a győzelmeket kellett kövessük Weekend League-ben, a rendszer mégis pontokat számolt. Az EA Sports most bejelentette, hogy a győzelmi arányt is követhetjük majd mind a kvalifikációs, mind pedig a hétvégi WL szakaszban. Ezek után senki sem fog eltévedni, hogy éppen hogyan áll, a játék írni fogja, hogy egészen pontosan mennyi győzelmet arattunk addig az aktuális kiírásban.

new W/L counter not working properly… Classic EA from FIFA

Vagyis azt hittük, hogy ez ennyire egyszerű lesz, azonban ismét sikerült bizonyítania a kanadai cégnek, hogy képtelenek minőséget ellenőrizni. A frissítés napközben élesedett, így a játékosok úgy döntöttek, hogy ki is próbálják az új countert.

Ahogy a fenti Reddit posztban is látszik, úgy rossz a számláló, ahogy csak van, ugyanis a győzelmeket is vereségnek számítja.

Érthetetlen, hogy egy ennyire egyszerű funkciót hogyan sikerült elbaltázni. Még egy indie cégnek is megy az ilyesmi, az EA pedig milliárdos óriás…

Megunta a “külsőzgetést” az EA Sport, szétnerfelik a FIFA metát

 

×