Különleges bejelentéssel készült az Epic Games gárdája.

Hosszú idő után ismét „offline” körülmények között mérhették össze erejüket a legjobb Fortnite játékosok. A napokban zajló FNCS Invitational 2022 egymillió dolláros összdíjazással kecsegtetett az 50 páros számára. Az Epic Games gyakorlatilag a világ legjobb játékosait invitálta meg, hogy november 12-én és 13-án összesen 12 meccs keretein belül mérjék össze tudásukat.

Az eseményt a lengyel Setty és Kami párosa nyerte, úgy tűnik Amerikában sem tudnak hibázni az európai versenyzők. Gondolhatnánk, hogy ez az esemény csak a kompetitív szcéna rajongóinak tartott meglepetéseket, de nem is tévedhetnénk nagyobbat. Magyar idő szerint hétfő hajnalban egy váratlan bejelentést tett az Epic Games, mely több, korábbi leakre is rácáfolt.

Heteken belül új Fortnite Chapter érkezik, lezáró eventet is kapunk!

Bizony, ennyi volt a Chapter 3, december harmadikán véget ér a Fortnite eddig legrövidebb szakasza. A Chapter váltások eddig minden esetben új pályával is jártak, nagy eséllyel ezúttal sem lesz ez másképp. Főleg annak tényében, hogy már szeptemberben elkezdtek szivárogni leakek egy potenciális negyedik mapról. Bár a tényleges és utolsó Chapter 3 frissítés csak kedd délelőtt érkezik, biztosak lehetünk abban is, hogy egy esemény zárja le az elmúlt egy évet. Az Epic Games ezt sem tartotta titokban, az egyelőre csak simán Finale Event néven futó lezárást magyar idő szerint december 3-án, este 10 órakor tekinthetik meg a játékosok. 

Szerintetek is ideje volt egy ilyen korai váltásnak?

Ennyi gamer él a Földön – de vajon hány magyar AZ?

×