Minden hétfőn prémium tartalmakkal lát el minket az EA Sports, amiknek meglehetősen jó ár-érték arányuk van.

Minden hétfőn prémium tartalmakkal lát el minket az EA Sports, amiknek meglehetősen jó ár-érték arányuk van. Pár héttel ezelőtt érkezett egy maximum 86-os Icon csomag, aztán pedig a max 87-es Hero pakk is egy ilyen ominózus hétfő este jelent meg.

Ezzel a sorozattal magasra tette a lécet az EA Sports, új infónk pedig nincsen a ma esti tartalomfrissítésről, holott bőven vannak olyan speciális lapok, amiket boldogan viszontlátnának a rajongók. Ott vannak például a frissen befutott World Cup Hero kártyák. Egy garantált SBC-t bőven elbírna a rendszer, pláne úgy, hogy szinte csak Crouch lapja számít bukásnak. (Ha valaki most Campost emlegetné, próbáltam, őrületesen jó hálóőr még úgy is, hogy kicsi!)

Az EA Sports a tegnapi nap már élesített egy új Hero kártyát Robbie Keane személyében, így könnyen lehet, hogy ez lesz a fókusz. Csendben vannak a leakerek, ami jelentett már jó hírt korábban, így érdemes lehet figyelemmel kísérni az esti tartalomfrissítést.

Ami nem a legjobb eshetőség, cserébe megtörténhet, hogy a Store menüpontba érkezik valami érdekes, akár több speciális lapot felvonultató csomag. Tavaly ezek Review Pack formájában belül bukkantak fel az SBC menüpontban, ám idén az ehhez hasonló tartalmakat mind a pénztárcánkhoz, vagy a Coinunkhoz kötötték a kanadaiak.

Ti milyen tartalomnak örülnétek a leginkább?

A FUT történetének legdurvább nyitásait eredményezte az új Hero bug

 

×