Pénteken megérkeztek a FIFA 23-ba az új World Cup tartalmak, így egymás mellett az új Hero, illetve a Path to Glory lapok is nyithatókká váltak.

Pénteken megérkeztek a FIFA 23-ba az új World Cup tartalmak, így egymás mellett az új Hero, illetve a Path to Glory lapok is nyithatókká váltak. Ami viszont érdekes, hogy az új szezon első óráiban a játék nem tudta eldönteni, hogy a FUT Hero lapok speciális, vagy Gold Rare lapoknak számítanak, olyannyira nem, hogy a Web App még vasárnap is hibásan jelezte az összhangjukat. Épp ezért az átlagnál is sűrűbben estek, így sokan, ha hajlandók voltak elnyitni a nagyobb csomagokat, bankot is robbanthattak.

Összefoglalva az történt, hogy az új World Cup Hero lapok rosszul lettek kódolva, egyszerű Gold Rare-nek tekintette őket a rendszer. Így a Gold Upgrade is szórhatta őket, valamint a 82+x20-as 3 WC Swapért kivehető csomag is szinte garantáltan dobott legalább egyet.

Ennek a kaotikus helyzetnek az utóhatásaként született meg a FUT történetének legőrültebb nyitása, amit még maga Castro is megénekelt Twitteren.

 

A csomagból előbújt egy Völler, Mascherano, Al Owairan trió, akiket Messi és IF Diaby is kísért. Ez a nyitás bőven több, mint 2 millió értéket hozott, ami így kimondva nem überelhetetlen, az viszont félelmetes, hogy így gyakorlatilag egy kompetens kezdő keretet nyitott az illető.

 

Ki nyitott hasonlót? Jöhetnek a képek az [email protected] címre, szívesen megmutatnánk nektek a hazai toplistát is!

Brutálisan “stacked” lesz a Path to Glory FIFA esemény

 

×