Nagy lépésre szánták rá magukat a fejlesztők.

A Battlefield 2042 vakvágánynak bizonyult a DICE/EA számára, manapság gyakorlatilag pár ezer elvetemült rajongón kívül nem is játszik senki a címmel. Könnyen lehet, hogy ez heteken belül megváltozhat, nem várt változásokat lengettek be a fejlesztők a csütörtök délutáni videójukban. A pár perces tájékoztató alapvetően négy, korábbról ismerős kaszt bevezetéséről, némi pálya átalakításról szól, ám itt még nincs vége az újdonságoknak.

A DICE és a kiadó Electronics Arts továbbra sem akarja teljesen elengedni a projektet. Éppen ezért, a harmadik szezon startjakor a cím megérkezik az EA Play és Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatásokba. A Game Pass-t rengeteg esetben már 300 forintért is beszerezhetjük, így aprópénzért ugorhatnánk fejest a Battlefield világába.

Ingyenes időszakkal ünnepelik ezt a hírt a fejlesztők!

A Season 3 érkezési dátuma egyelőre teljesen ismeretlen, ám az ingyenes időszakok pontos idejét már tudhatjuk. Platformonként eltér majd, így érdemes duplán feljegyezni, hogy az általunk preferált készüléken mikor próbálhatjuk ki. Az időpontok a következőek:

  • Xbox: December 1. 21:01-től december 5. 8:59-ig
  • PlayStation: December 16. 17:00-tól december 23. 17:00-ig
  • Steam: December 1. 19:00-tól december 5. 19:00-ig

Remek kérdés, hogy a fenti, meglehetősen radikális lépés mennyire érkezett későn. A közösség egyik része szerint ezt már jóval korábban meg kellett volna lépni, míg a másik tábor alig várja, hogy kipróbálhassa az FPS címet.

Magyar cégtől lopott a Google! – Zseniális módszerrel buktatták le a techóriást

×