Pénteken indul a FIFA 23 Ultimate Team módjában a világbajnoki időszak a Path to Glory tartalmakkal az élen.

Pénteken indul a FIFA 23 Ultimate Team módjában a világbajnoki időszak a Path to Glory tartalmakkal az élen. Ezek mellett olyan lapokkal operálhatunk majd, mint a World Cup Stars, amik közül párat már most leakeltek az adatbányászok.

 

Azt viszont kevesen tartották számon, hogy nem a pénteki tartalomfrissítéssel érkezik a World Cup mód, hanem már tegnap, így a közösség boldogan sóhajthatott fel. Nem kellett péntekig várni, szerdától mindenki fejest ugorhatott az új játékmód adta élményekbe.

Az Ultimate Teamet idő közben állandóan töltögette tartalmakkal az EA Sports, s már azt is láthatjuk, hogy milyen jellegű csomagokkal fognak elhalmozni minket a világbajnoki esemény során.

A legjobb pakkok között olyanok kaptak helyet, mint egy TOTW Player Pick, ami 83-as, vagy annál magasabb értékű lapokat szór. De kapunk majd a Swapba 82+x20, na meg 84+x20-at is. Sőt, lesz lehetőségünk 85+ Player Picket is szerezni! Az előbb említett csomagok biztosan közkedveltek lesznek, elvégre relatíve könnyen tudnak majd prémium kártyákat szórni, legyen az World Cup Star, vagy Path to Glory.

Ezt olvastad már?

Megunta az EA Sports? – Masszív nerf csapott le a FIFA 23 szerverekre

 

×