Nézd végig, ahogy az értékes Gamer PC-ket agyba főbe verik, míg végül semmi használható nem marad belőlük.

Azok számára, akik a PC-t kedvelik elsősorban játékra, igazi extázis lehet egy friss, új gamer PC építése. A PC-építős videók, live-ok egyfajta külön élvezetet nyújtanak minden gamer számára. De mi van akkor, ha az ellenkezőjét nézzük meg? Mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány videót, amikor valaki nem gépet építeni akart, hanem szándékosan összetörni azt.

Így néz ki, mikor szétvernek egy gamer PC-t.

Természetesen az alábbi videókat leginkább erős idegzetű nézőknek ajánljuk, azoknak, akik nem sírják el magukat a látványtól.

A pörölykalapács és a szögbelövő

Az alábbi videóban LazarBeam sok mindent törésteszt alá vet, de végül egy igazi gamer PC is előkerül. Nem csak a kalapács látványa rossz, de a szögbelövőtől kivert a víz. A PC-ből végül csak ócska kacat marad.

 

Fel is kell gyújtani

Plainrock124 még ennél tovább ment. Bár ő látszólag valamivel olcsóbb PC-ket választott áldozatául, a törésteszt után addig is elment, hogy végül felgyújtsa a gépeket.

 

A harag

Persze rengeteg videót látni a neten, ahol a gamerek a játék miatt olyan dühösek lesznek, hogy szétverik a gépet, vagy épp kidobják az ablakon. Látszólag itt is hasonló dolog történik, de smashthings1 valójában szándékosan zúzza a PC-t.

 

A rage

Persze rövid listánkból nem maradhatnak ki azok a vicces videók, amikor valakit a játék annyira feldühít, hogy törni, zúzni kezd.

 

Te is kipróbálhatod!

Ha tetszettek a videók, van egy jó hírünk. Létezik egy ingyenes megoldás arra, hogy te magad is széttörj egy PC-t, persze csak virtuálisan. A PCBreakdown ugyanis egy böngészőből indítható játék, melyben válogatott módszerekkel törhetünk össze PC-ket. Ne hagyd ki, csak kattints IDE!

Ha pedig kéne egy új gamer PC:

Ilyen ma egy 2 millás Gamer PC, amit most meg is nyerhetsz

 

×