Ezúttal már a „végleges” állapotukban láthatjuk őket.

A Call of Duty Warzone 2.0 és DMZ játékmódja november 16-án debütálhat a jelenlegi információk alapján. A DMZ módról nem igazán láttunk valódi gameplayt, a Warzone 2.0-ról is csak pár órányit, mely talán mára már nem is aktuális. A Modern Warfare II motorjára épülő újdonságok ingyenesek lesznek, így jövő héten olyan felhasználókkal is bővülhet a játékosbázis, akik nem is rendelkeznek a teljes játékkal.

Butaság lenne azt hinni, hogy az Activision nem készíti elő az újdonságok érkezését, tudatosan hagyja a legfontosabb információkat a végére. Tegnap este élesedett a Warzone Legacy weboldala, ahol az „eredeti” battle royale kliens statisztikáinkat kapjuk meg egy igényes kis videóba csomagolva. Úgy tűnik, hogy a régi játékhoz nem túl sok remény fűzi a fejlesztőgárdát, ám a pontos sorsa továbbra is teljesen ismeretlen.

Friss, ropogós gameplay videókat, streameket kapunk ma!

Warzone 2 & DMZ gameplay időpontok

 

A kiválasztott Call of Duty tartalomgyártók a mai nap be is ugranak a Warzone 2.0 és DMZ játékmódok forgatagába. Az időpontot illetően még vannak kérdések, ám a legvalószínűbbnek a magyar idő szerint este 21:00 órás kezdés tűnhet. Az információ ModernWarzone-tól származik, de biztosan ezek a szabályok vonatkoznak majd a többi partnerre is.

Hol nézhetem?

Dedikált, hivatalos listát sajnos ezúttal sem kapunk, ám szerencsére a Dexerto csapata segített az eddig biztosra vehető nevek felsorolásával. A repertoár ennél nagy eséllyel sokkal szélesebb lesz, így mindenképp érdemes lehet majd csekkolni a kedvenc streamereinket, akkor is, ha a lenti felsorolásban nem is szerepelnek. Az alábbi neveket biztosra vehetjük:

Mire számítsunk?

Jogosan merülhet fel a kérdés. Nagy eséllyel mindkét játékmód közel azonos prioritással rendelkezik majd. A DMZ mód az újdonsága és a meglehetősen kevés hivatalos információ miatt lehet érdekes a nézők számára. A Warzone 2.0 körüli hype pedig már önmagában is elég arra, hogy nézők tízezreit csábítsa a Youtube és Twitch elé.

Nagy eséllyel a hét végén vagy jövő hét elején kapunk egy nagyobb méretű blogbejegyzést is, hogy pontosan képbe lehessünk az érkező újdonságokkal, illetve végre kiderülhet a Warzone jelenlegi kliensének pontos sorsa is. Az iparági pletykák alapján csak Caldera pályáját tartaná meg az Activision gárdája, a kis pályák napokon belül repülhetnek a Warzone „1.0”-ból. A skinek és CP pontok körüli kérdések sincsenek teljesen mértékben tisztázva, remélhetőleg ezt is érintik a fejlesztők, hiszen néhány esetben több százezer forintos virtuális raktár válhat az enyészetté. Jól látható, hogy bőven vannak még megválaszolandó dolgok a váltás körül, talán a streamek után már okosabban ülhetünk vissza a régi Warzone elé az utolsó pár napban.

Borító: YT

Így búcsúzhatunk el a Warzone-tól – Új felületet élesített az Activision

×