Viccnek indult, de ki tudja mi lesz belőle.

Nem titok, hogy a Valorant meglehetősen aktív Reddit felülettel rendelkezik. A hivatalos információk és hírek mellett mémeket, koncepciókat és hasznos leírásokat is találhatunk a közösségi aloldalon. A játékosok képzelőereje nem igazán ismer határokat, ezt már többször is bebizonyították. Ezúttal azonban egy elsőre teljesen viccnek indult rajzra ugrottak rá a rajongók, még a Reddit főoldalán is visszaköszöntött ránk az elborult ötlet.

A koncepció középpontjában a népszerű Valorant ügynök, Phoenix áll, az egyik képességén alakítanának többen is. Azt tudjuk, hogy a „molotov” és „fal” képességeivel gyógyít magán, ám úgy tűnik, hogy ez még nem elég. Ideje lenne átalakítani a flash ability-t, hogy azzal is értékes HP-t szerezhessünk a szerveren.

Íme a Valorant subreddit egyik legnépszerűbb ötlete!

A fenti képen a bejegyzés képernyőmentését láthatjuk, elképesztő utat járt be az elmúlt napokban, órákban Redditen kívül is. Az ötlet feltöltője azt javasolja, hogy Phoenix legyen képes bekapni a Flashbangként használt tűzgolyóját, hogy ezzel növelhesse életerejét. Az esetek jelentős részében az ilyen típusú bejegyzések hamar el szoktak veszni, ám ezúttal másképp történt.

Egyrészt a mellékelt rajz egyszerűsége sokakat megmosolyogtatott, míg a másik oldalról több játékos is jelezte, hogy el tudna képzelni egy ilyen szintű Phoenix buffot. Nem túl valószínű, hogy ez valaha bekövethezhet, ám abban biztosak lehetünk, hogy a rengeteg upvote-nak és hozzászólásnak köszönhetően a Riot Games-hez is eljutott már a javaslat.

Borítókép: YT

Horrorhalál – Így nyiffannánk ki a Naprendszer többi bolygóján

×