Nem jósolnak túl nagy jövőt a régi kliensnek.

A Modern Warfare október 28-ai megjelenését követően ismét nagy napra készülhetnek a Call of Duty rajongók. November 16-án érkeznek a teljesen ingyenes Warzone 2.0 és DMZ játékmódok, mellyel teljesen új éra kezdődik el a széria életében. A stúdió szépen lassan kivérezteti az „eredeti Warzone-t, hiszen a játékosoknak gyakorlatilag nincs okuk a maradása. A pletykák alapján kikerül a két kisebb pálya és csak Caldera szigete marad, mint opció, mely nem túl sok jóval kecsegtet.

Az átállásról még mindig nem érkezett hivatalos blogbejegyzés, ám kedd este már el is kezdte a cím búcsúsztatását az Activision. A hivatalos Call of Duty fiókon jelent meg egy különös link, mellyel az eddigi Warzone pályafutásunkat összegezhetjük.

Nézzük is, hogy mit kell tennünk!

Fel kell keresnünk a Call of Duty Warzone Legacy oldalát, melyet a bit.ly/MyWarzoneLegacy címen érhetünk el. A felület nem is lehetne egyszerűbb, csak szimplán be kell gépelnünk az ID-nkat, majd a gombra kattintani. Amennyiben nem tudnád fejből a név és szám párosát, akkor az alábbi oldalon az Activision ID alatt megtalálod.

Ezt követően már elénk is tárul a saját, személyre szabott videónk. Ezt egészen november 30-áig tölthetjük le vagy oszthatjuk meg a fejlesztők kiírása szerint. A mozgóképben megtudhatjuk, hogy mikor indítottuk el először a játékot, ahogy az sem marad titokban, hogy mely fegyverkategóriát vagy épp Operátort szerettük a legjobban. Méltó búcsú az eredeti játéktól, ám úgy tűnik, hogy az Activision sem jósol túl nagy jövőt a régi kliensnek.

Borítókép: YT

Érdemes lesz újítani? – Már nem kell sokat várni az új PS5-modellre

×