Call of Duty

Ez a Warzone 10 leghalálosabb fegyvere az „utolsó” héten

A Call of Duty felhasználók sokszor böngészik a statisztikával foglalkozó oldalakat, hogy kiderüljön, éppen melyik fegyverek a legnépszerűbbek a játékban. Két/négyheti szinten mi is ki szoktuk gyűjteni ezeket, hiszen nem árt tisztában lenni az aktuális meta fegyverekkel. Azért kerülhetnek a listák élére, mert általánosságban ezek lehetnek a legjobb választások, nem is biztos, hogy alapsebzésben a legerősebbek, de ha minden faktort figyelembe veszünk (sebzés, kezelhetőség, range stb.) akkor ők kerülnek ki győztesen. Körülbelül egy hónapja néztünk rá legutóbb, ám azóta több mint 30 fegyvert érintő változást elhozó frissítés is élesedett a játékban. A metát még hagyjuk kicsit beállni, érdekes lehet azonban egy másik lista is, mely szintén a WZRanked weboldalán kapott helyett.

A K/D szekcióban azt olvashatjuk le, hogy az adott fegyverek mennyire halálosak egy felhasználó kezében. Minél magasabb ez az érték, annál több ölés jut egy-egy játékos halálára. Természetesen vannak egyező elemek a két (Meta vs. K/D) listán, de nem teljesen fedik egymást.

Ha minden a tervek szerint alakul és november közepén megérkezik a Warzone 2.0, akkor ez volt az utolsó klasszikus értelemben vett Warzone K/D összegzésünk. Természetesen a Warzone 2.0-ben folytatjuk a hagyományokat, ám pár hét kell, mire reális kép alakulhat ki ott.

Nézzük is, hogy mely fegyverek rendelkeznek a legjobb K/D értékkel a Warzone „utolsó” hetében!

5. Vargo 52 – 1.31 K/D

A későn érkezett Cold War AR jó ideig a legnépszerűbb fegyverek közé tartozott. Aztán ahogy az lenni szokott, a fejlesztői nerfek és buffok bizony letaszították a toplistákról. Úgy tűnik, hogy az utolsó hetekben ismét kezdik megkedvelni a játékosok.

4. UGM-8 – 1.32 K/D

Pickrate %-ban még bőven le van maradva, ha az első helyet nézzük, ám a halálossági lista dobogóját magabiztosan befoglalta jó ideig. TTK értékeinek hála a legjobb fegyvereket is lepipálja, nagyobb távolságokon sem kell szégyenkeznie. Az elmúlt hetek frissítései a dominanciáját némileg gyengítették, de továbbra is a legjobb öt között találhatjuk meg.

3. Type 100 – 1.34 K/D

Ismét egy olyan fegyver, melyet a meta listában meg sem találunk. A Type 100 a Vanguard érkezésével bővítette a Warzone felhozatalát, egy ideig szintén kötelező választás volt a játékosok kezében. SMG kategórián belül azonban rengeteg kihívója volt, így nem sokáig élvezhette a frissen jött népszerűséget.

2. Marco 5 – 1.40 K/D

Egy ideig kéz a kézben vezette a meta listát a H4 Blixen társaságában. Az elválaszthatatlan páros megosztotta a közösséget, a Marco 5 statisztikáiban egyértelműen jobb volt, míg a H4 Blixent könnyebben lehetett kezelni. Úgy tűnik, hogy az utolsó hetekben a felhasználók ismét visszataláltak a daragéphez, majdnem az első helyig repítették.

1. Gorenko Anti-Tank Rifle – 1.42 K/D

Végre egy Snipert is köszönthetünk a listán. Az elmúlt pár hónap alatt nem sok ilyen eset volt, ám az in-game statisztikák sejtették már pár hete, hogy új kedvenc lehet ebben a kategóriában. A 3-Line a legnépszerűbb, de a Gorenko halálosabbnak bizonyul. Bátran felvehetjük a földről, de a loadoutból sem hiányozhat

A TOP 10 – K/D érték – 2022.11.08. (0:00) adatok alapján:

Ismét érdemes megjegyeznünk, hogy a Season 5 balanszolása meglehetősen kellemesre sikerült. Az első és tizedik hely között mindössze 0.21 a különbség, míg voltak olyan időszakok is, amikor az első és második helyezett között volt ennyi.

Arpi

Korábbi cikkek

Itt a vége – Európa-szerte eltűnnek a boltokból a lemezes Xbox-játékok

Bódi Dániel 2024.02.01. - Nincs új a nap alatt: tovább döglődik a fizikai játékterjesztés. Tudtuk…

14 perc telt el azóta...

Tovább fejlődik az iPhone-ok egyik legrégebbi, gyári alkalmazása

2024.02.01. - Az Apple január utolsó napjaiban adta ki az iOS 17.4 bétáját. Az iOS…

2 óra telt el azóta...

Ha bírod a rettegést, ezt a 10 horrorfilmet semmiképp se hagyd ki 2024-ben

Az elmúlt években másodvirágzásnak indultak a horrorfilmek, köztük is élen a slasherekkel és a pszichológiai…

2 óra telt el azóta...

Új pálya, RANKED mód és még kard is – Ezt hozza el a Warzone Season 2

2024.02.01. - Ahogy arra számítani lehetett, a Call of Duty fejlesztői február első napján leleplezték…

3 óra telt el azóta...

Több szinten is hibás a Counter-Strike 2 füstje – Reprodukálható a bug

2024.02.01. - Nem is olyan rég kerültek ismét reflektorfénybe a Counter-Strike 2 gránátok. Január utolsó…

3 óra telt el azóta...

Hazánkba is megérkezett az AMD új gamer CPU-ja, nem csak az USA-ba

2024.02.01. – Az AMD 2022 márciusában jelentette be az első, X3D végű processzorát. Ez még…

3 óra telt el azóta...