A PBE tesztszerveren már meg is pillanthatjuk.

Nem titok, hogy a Valorant 5.08-as frissítése nem sikerült a legjobbra a közösség szerint. Az új ügynököt, Harbort sokan megszerették már az első napokban, ám ez nem volt igaz a többi fejlesztésre. A Riot Games munkatársai átalakították a játék menüjét, kicsit Overwatch 2-es beütést kapott a felhasználói felület. Az előzetes képek alapján nem volt ez rossz irány, ám valós környezetben hamar kijöttek a használhatóságot befolyásoló problémák.

Hamar észrevette mindenki, hogy a korábban egy kattintással elérhető menüpontokat sokkal nehezebb úton kereshetjük fel, ezt rengetegen jelezték is a fejlesztőknek. A hét közepére már válasz is érkezett a Riot Games-től, azt ígérték, hogy a következő frissítésben egy gyors orvoslással jelentkeznek.

A PBE szerverre már meg is érkezett a frissített menü!

Az egyelőre csak NA régióban elérhető tesztszerveren péntek este élesedett a v5.10-es verzió. Jól látható, hogy immár nem kell a főmenüig visszamennünk a Battle Pass vagy egyéb funkciók eléréséhez. A Riot Games designerei meglepően ötletes és egyértelmű ikonokat gyártottak az elmúlt pár napban, pedig tudjuk, hogy nem tudatosan döntöttek így.

A munka azonban nem áll meg, hiszen már a spájzban van a Valorant konzolos és mobilos változata is, biztosak lehetünk abban, hogy nem véletlenül kezdték el átalakítani az egyelőre PC exkluzív játék menüjét. A frissítés várhatóan másfél hét múlva érkezhet meg az éles ágra.

Borítókép: YT

×