A Fatshark nagyon király co-op multiplayer játéka csak néhány napig húzható be ingyen a Steam kínálatában. Ne maradj le róla!

A Warhammer: Vermintide című játékot talán nem kell bemutatni senkinek. Ha mégis, akkor talán olyan játékot kell elképzelni, mint a Left 4 Dead, bár természetesen a világ teljesen más. A brutális és véres folytatás, mely egyébként 2018-ban jelent meg, most néhány napig ingyen érhető el a Steam kínálatában. A hivatalos leírás szerint a Vermintide 2 sötétebb, véresebb és intenzívebb, mint valaha.

A Warhammer: Vermintide 2 november 7., 19:00-ig teljesen ingyen húzható be.

 

És meg is marad. A Warhammer: Vermintide 2-ben egy brutálisan véres világba léphetsz be, ahol fps nézetben, barátaiddal együtt kaszabolhatod a patkányszörnyeket. A játék a Warhammer Fantasy Battles világ háborútépázta apokaliptikus világában játszódik.

A Fatshark egyébként két okból teszi ingyenessé a Vermintide 2-t: egyrészt a Warhammer 40,000: Darktide megjelenési dátuma már közel van, másrészt az első Vermintide megjelenésének hetedik évfordulója van – így mindenki ingyen belenézhet abba, hogy mi is zajlik itt.

“A Vermintide 2 a legjobb négy játékos co-op játék a Left 4 Dead óta” – ez volt a Kotaku véleménye a játékról.

A Vermintide 2 az ingyenesen időszakot követően, november 8-án ingyenes frissítést kap. Ez a Trail of Treachery nevet viseli, és egy új havas küldetést hoz be, amely a Fatshark szerint egy kétrészes sorozat első része. Egy védőkövet szállító konvojt kell majd bekísérni egy kis hegyi faluba.

Ha kell ingyen a játék, nyugodtan menj fel a Steamre, és húzd be a Vermintide 2 ingyenes példányát!

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | Két ingyenes játékkal több mint 10.000 forintot hagy a zsebedben az Epic Games

 

×