Senki ne számítson arra, hogy a közeljövőben beülhetünk megnézni Robert Pattinson következő kalandját Batmanként.

Kétségtelen, hogy Matt Reeves igazán büszke lehet magára, hiszen igen sikeresnek mondható az új The Batman film megjelenése. Robert Pattinson első Bruce Wayne alakítása egy kicsit meg is előzte Christian Bale munkáját: 85%-os pontszámot ért el a Rotten Tomatoes oldalán, szemben a Batman Kezdődik 84%-ával. Így sokakat megdöbbentett, amikor néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy a folytatás nem kapott azonnal zöld utat.

Szerencsére most már tudjuk, hogy a The Batman 2 elkészül, miután Matt Reeves megegyezett a Warner Bros-szal.

Bár mindannyian kíváncsian várjuk, milyen lesz majd a következő Joker, miután a karaktert már picit be is mutatták a filmben, még több évet várnunk kell arra, hogy a film megjelenjen.

A Collider híre szerint a The Batman 2 várhatóan csak 2025-ben kerül a mozikba.

Ez egy meglepő lépés lehet, hiszen azt gondolnánk, hogy a Warner Bros. minél hamarabb szeretne az első film sikerére építeni. Bár az is igaz, hogy több, a denevérember ihlette projekt is készül.

Colin Farrell Pingvinje például saját sorozatot kap, amelyet az HBO Maxon nézhetünk majd meg. Cristin Miloti színésznő nemrég megkapta Sofia Falcone szerepét, így a sorozat javában készül. A hírek szerint egy Arkham Asylum-sorozat is készül, emellett pedig egy, a gothami rendőrségre koncentráló sorozat is.

Lényegében úgy tűnik, hogy egy egész filmes univerzumot kapunk Matt Reeves-től. Mindez nagyon izgalmasan hangzik, de ez megmagyarázhatja azt is, hogy miért került olyan messze a Batman 2 megjelenése.

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | 24.000 forint helyett brutál olcsón viheted a legjobb Batmaneket

 

×