Novemberben igencsak megéri Nbernek lenni, mert aki Nbert iszik, rengeteg nyerhet. Máris mutatjuk, hogyan lehet gamer PC-d!

Van az úgy, hogy az Nber azon gondolkozik, mi legyen azzal az értékes nedűvel, mely egyenesen Zsozeatyától érkezik. Mi most pontosan tudjuk, mit kezdj vele. Novemberben ugyanis nem csak extra ajándékokhoz juthatsz kódfeltöltéssel, de egy 2 millió forint értékű gamer PC-t is nyerhetsz. Kihagyhatatlan mindenki számára, aki látott már Nbert!

Vegyél 3 NBER energydrink vagy NBER Üccsi terméket egyidejűleg és NYERJ!

Hogyan?

Zsozeatya nemrég egy különleges vers keretében osztotta meg a nyereményjáték hírét a Facebookon, ebből idéztünk a címben! Nem kell tehát mást tenned, mint november 1 és 30 között egyszerre (egyidejűleg) venni három Nber Üccsit vagy Energydrinket (minimum bruttó 1050 forint) és a vásárláskor kapott blokk AP kódját feltölteni a Promoportal oldalára (regisztráció szükséges).

Így néz ki a blokkon az AP kód!

Mit lehet nyerni?

Minél több kódot töltesz fel, annál több esélyed van megnyerni a 40 Nber termék egyikét, a 4 heti nyereményeket és a Fődíjat! A játékosok azonnal, a beküldés után közvetlenül értesülnek potenciális nyereményről, és automatikusan részt vesznek a heti és fődíj sorsoláson.

Azonnali nyeremények

Kisorsolunk 40 Nber terméket, vagyis 10 tálca Nber Energydrinket, 10 tálca Nber Üccsit, 5 Nber hátizsákot, 5 Nber törölközőt és 10 Nber kulacsot.

Heti nyeremények

  • Egyedi Nber hűtő
  • ArenaRacer Dark Desert II Olive Green
  • Samsung Gaming Monitor
  • Samsung SMART Monitor

Fődíj: 2 millió forint értékű High End Gamer PC

A résztvevő boltok listáját, és további részleteket a Játékszabályzat tartalmazza. További részletek és kódfeltöltés a https://promoportal.hu/nbernyeremenyjatek oldalon.

Játssz és nyerj!

×