November elejéig vásárolhatjuk meg a visszatért skineket.

A Rainbow Six Extractionről viszonylag keveset hallani manapság, ez azonban nem jelenti azt, hogy teljesen üresek lennének a szerverek. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a Ubisoft fejlesztői csütörtök délután bejelentették, hogy újabb eseménnyel bővül a felhozatal. Az After Effect egy limitált idejű, ingyenes játékmód, melyet egészen november 17-én élvezhetnek a cím tulajdonosai.

 

Úgy tűnik, hogy a Rainbow Six Siege játékosokat is sikerült meglepnie a fejlesztőknek, hiszen a jelenleg is javában tartó Doktor’s Curse alatt/mellett visszatértek az Extraction ihlette csomagok is. A Containment Collection egyébként tökéletesen beleillik a halloweeni hangulatba, hiszen a zombis tematika megunhatatlan ilyenkor is. Sokan talán meg sem mondanák elsőre, hogy eltérő szettekről beszélhetünk.

Egészen november negyedikéig vásárolhatjuk meg a csomagokat!

Új tartalmak nem érkeztek, így a korábbi szettekkel kell beérnünk, ám így is 10 Operatorra szerezhetünk meg skineket. A Ubisoft programozói frissítették a skinekhez tartozó portréképeket is, így nem ütnek már el a többi tartalomtól. Külön kiemelendő, hogy minden egyes szett kapott egy-egy extra hátteret is.

Akkor sem kell aggódnod, ha a legutóbbi alkalommal vásároltál csak csomagot. A fejlesztők ígérete alapján utólag is megkapod ezeket a háttereket, senki nem fog hiányt szenvedni semmiben. A közösség egy része örül a kozmetikai tárgyak visszatérések, ám ahogy az lenni szokott, ismét vannak rosszmájú hozzászólások. Úgy tűnik a visszajelzések alapján, hogy továbbra sem sikerült kijavítani teljes mértékben a Y7S3 eleje óta tapasztalható FPS hibákat.

×