Váratlan fordulat állt be a sikeres Netflix sorozat, a The Witcher életében. A főszereplőt alakító Henry Cavill kiszáll, de tudjuk kinek adja át a stafétát.

Azt már biztosan tudjuk, hogy az egyébként sikeresnek mondható The Witcher sorozat folytatódik a negyedik évaddal, de arra azt gondolom senki nem számított, hogy a főszereplőt más alakítja majd. Pedig igaz. Henry Cavill nemrég az Instagramon is bejelentette, hogy kiszáll a sorozatból, így Geralt szerepét a jövőben más játssza majd. Már azt is lehet tudni, hogy ki.

Liam Hemsworth veszi át Ríviai Geralt szerepét.

Aki szemfüles volt, láthatta, hogy Hemsworth és Cavill is kiadott egy nyilatkozatot a szerep változásáról.

„Az utam, mint Ríviai Geralt tele volt szörnyekkel és kalandokkal, de sajnos a 4. évadra leteszem a medált és a kardjaimat” – írta Cavill az Instagramon. „Helyette a fantasztikus Liam Hemsworth ölti magára a Fehér Farkas köpenyét.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés

„Witcher rajongóként el vagyok ragadtatva, hogy eljátszhatom Geraltot. Henry Cavill hihetetlen Geralt volt, és megtiszteltetés számomra, hogy rám bízta a szerepet, és megengedi, hogy kézbe vegyem a Fehér Farkas pengéit, kalandja következő fejezetében” – írta Hemsworth.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Liam Hemsworth (@liamhemsworth) által megosztott bejegyzés

Kíváncsian várjuk, hogy a váltást hogyan fogadják majd a rajongók!

Ezt láttad már?

Akciófigyelő | 17 kiváló játékot adnak teljesen INGYEN PC-n – de nagyon siess!

 

×