A fejlesztők szerdán végre kézzelfogható információkat is megosztottak.

Már 2022 augusztusában érkeztek olyan információk, melyek arra utaltak, hogy ősszel jelentősen fejlődhet a Valorant kompetitív rendszere. A játékfájlokban utalások voltak in-game kupákra, összecsapásokra, klán/csapatrendszerre. Aki kicsit is ismeri a Fortnite kompetitív világát, azok számára nem ismeretlen terület ez. Az Epic Games évekkel ezelőtt lehetőséget adott teljesen ismeretlen, ám profikat megszégyenítő játékosok számára a kitörése. Heti szintű, in-game kupák segítségével bizonyíthatták tudásukat, nem mellesleges pedig szép kis pénzösszegeket is zsebre vághattak.

Úgy tűnik, a Riot Games elérkezettnek látta a pillanatot, hogy némi betekintést adjon a játékosoknak az újdonságokkal kapcsolatban. Szerda délután a népszerű adatbányász, ValorLeaks osztott meg pár screenshotot, információt a közeljövőben elstartoló felületről.

Nézzük is, hogy fog kinézni a játékba épített Tournament rendszer!

A brazil régiót éri a megtiszteltetés, hogy az elsők között tesztelhessék a Riot Games műhelyében készülő fejlesztéseket. Létrehozhatunk majd saját csapatokat, még a logót is személyre szabhatjuk a játék menüjében. Az egyes szezonok néhány hétig tartanak majd, melyet egy nagyobb jelentőséggel bíró kupa zár majd le. Sokak örömére érkezik a beépített map pick/ban rendszer is.

A fejlesztők állítása szerint is körülbelül a kigondolt ötletek felét sikerült csak még leprogramozni, így viszonylag hosszabb Alpha/Béta tesztidőszakra számíthatunk majd. A telefonos hitelesítés itt is kötelező lesz, ám a pontokról, az exkluzív shopról, illetve a részletes szabályokról csak később kapunk részletes tájékoztatást. Az újdonság várhatóan a Premier nevet fogja viselni.

Borítókép: YT

Szex, drogok, fegyverek – meg a 18+: Utánajártunk az összes PEGI besorolásnak

×