A Microsoft előállt a premierdátumokkal – már nem kell sokat várnod az eddig kizárólag PC-n elérhető Age of Empires IV-re és Age of Empires II: Definitive Edition-re!

Ezt is megértük: az eddig kizárólag PC-s gamereknek szánt Age of Empires játék két remek darabja is elérhetővé válik a Microsoft konzoljaira: Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re! Az időzítés nem véletlen, hiszen a franchise 25 éves lesz, amit alaposan meg kell ünnepelni!

Forrás: Xbox Game Studios

Bár a korhatár-besorolásról szóló adatlapja szerint már a napokban meg kellett volna érkeznie, a Microsoft hivatalos közlése szerint csak

2023. január 31-én jelenik meg az Age of Empires II: Definitive Edition,

de legalább már van premierdátum – vette észre a VGN. A megjelenése huszadik évfordulójára, 2019-ben felújított játék 4K támogatással és minden korábban megjelent bővítménnyel együtt, teljes verzióban lesz elérhető.

 

Szintén valamikor a jövő évben kerül konzolra a 2021-es Age of Empires IV – aminek két új civilizációt is tartalmazó jubileumi kiadványa már elérhető Steam-en és a Microsoft Store-ban. Adalék: ha az eredeti bázis játék már megvan, akkor az Anniversary Edition neked csak egy ingyenes update!

Egyre vonzóbb az Xbox:

Régóta kért funkciót kapnak az Xboxok – Így küzd a rezsi ellen a Microsoft

 

×