A Fanatical egy félelmetesen megérős horrorcsomagot rakott össze a borzongani kívánó játékosoknak.

Vészesen közelítünk a hónap végéhez, ami ezúttal egyet jelent a halloweeni borzongással. Ilyenkor pedig már megszokhattuk, hogy a legnagyobb platformok horrorisztikus leárazásokat tartanak, így hangolódva az ősi kelta eredetű ünnepre.

Az Xbox és a PlayStation boltjaiban, illetve az Epic Games Store-ban már meg is kezdődtek a nagy leárazások, most pedig az egyik legnagyobb alternatív áruház, a Fanatical is összeállított egy kőkemény csomagot. A Hellfire Bundle-ban – ahogyan a neve is sugallja – hét kifejezetten pokoli játékra csaphatunk le annyira olcsón, hogy simán meglehet, valaki ezért a lelkét adta a keresztúti démonnak.

A csomag összeértéke ugyanis több mint 55.000 forint, a Fanatical viszont most elképesztően olcsón, csak 2726 forintért adja.

A horrorcsomagban kifejezetten para alkotásokat találunk, melyekre feltétlenül érdemes rápróbálni, ha bírod a borzongást:

  • Song of Horror: egy kult-klasszikusokat (Alone in the Dark, Resident Evil) megidéző, fix kamerás, felfedezni valóval teli horrorjáték
  • Home Sweet Home: egy kifejezetten thai horrorjáték, ami thai környezetben játszódik, és ijesztő thai mítoszokon alapul
  • The Beast Inside: egy meglepően gyönyörű, történet-orientált túlélőhorror-thriller
  • Hello Neighbor: egy igen groteszk, lopakodós-puzzle horror, amit valamiért imádnak a gyerekek
  • Buddy Simulator 1984: egy Undertale-stílusú barát szimulátor, amiben egy mesterséges intelligeniával kell összeismerkedni. A csavar, hogy az AI eközben ijesztően kiismeri a játékost.
  • Hellbound: ennek annyi köze van a horrorhoz, hogy szörnyek vannak benne. Ez egy roppant gyors Doom-szerű hentelde, azaz itt mi lehetünk a démonok rémálmai
  • Remothered – Tormented Fathers: egy történet-vezérelte, fejtörőkkel tarkított kifejezetten remek túlélőhorror, amiben a játékoson múlik, hogyan éli túl a megpróbáltatásokat: lopakodva, akciózva, esetleg menekülve-bujkálva.

A Fanatical most sem kötötte lejárati dátumhoz az akciót, ami ez esetben azt jelenti, hogy addig lesz elérhető ez a félelmetesen olcsó horrorcsomag, amíg el nem fogynak a kulcsok. Ezért sem érdemes ülni a dolgon, ha tetszenek a játékok (előzeteseket alább mind meg tudod nézni), hiszen megjósolhatatlan, meddig lehet még megvásárolni. Külön jó hír, hogy a játékokat Steamen lehet majd beváltani.

 

 

 

 

 

 

Ezt is érdemes elolvasnod:

Elképesztő a fejlődés! – Egymás mellett az eredeti Silent Hill 2 és a remake

 

×