Tegnap este megérkezett a FIFA 23 első Icon Upgrade csomagja, ami meglepő formában bukkant fel az SBC kategóriában.

Tegnap este megérkezett a FIFA 23 első Icon Upgrade csomagja, ami meglepő formában bukkant fel az SBC kategóriában. Mint kiderült, Max 86-os lapokat ad.

A koncepció egyszerű, aki teljesíti, kap egy Base Icont, viszont az eddig még sosem tapasztalt megkötés szerint csupán csak maximum 86-as összértékűt. Így van, ezúttal nem lehet a gigantikusokat nyitni, egyedül a “kicsikre” van esély.

A csomagból 47 féle kártyát nyithatunk, ezek közül csupán csak 10, ami meghaladja a 300 ezer Coinos álomhatárt árban. Összesen 14 olyan lap nyitható, ami 100 ezer Coinnál olcsóbban cserél gazdát a piacon (ez a pakk ezen még tovább fog rontani). De ami még ennél is érdekesebb, az a csomag árazása.

All ICONs packable in Max 86 SBC… from FIFA

 

Összesen két csapatot kell érte ledarálni, egy 86-os, valamint egy 84-es összértékűt. Előbbibe kell egy TOTW kártya, ez kicsit dobott végre a speciális lapok értékén, ismét felélénkült a piac.

Az SBC piaci ára jelenleg, ha nulláról szeretnénk kirakni és minden lapot megvásárolunk hozzá, 150 ezer Coin. Ez azt jelenti, hogy körülbelül 33 lapot nyithatunk, amivel „nyerünk”, vagy legalábbis pénzünknél vagyunk. Korábban láttunk már ennél rosszabb ár-érték arányú kirakóst, szóval (pláne ha van fodder), csak ajánlani tudjuk a teljesítését.

(Saját tapasztalat: Nekem Van Nistelrooy, az egyik „legrosszabb” lap esett és még ő is használható a jelenlegi metában, a kapu előtt pedig nem szeppen meg.)

Ezt olvastad már?

A FIFA játékosok már most a Position Modifier eltörlését követelik

 

×