A TheVR alapítói és arcai a Forbes Tech Summit 2022 programját erősítik egy igen különleges előadással.

Magyarok a csúcson – FORBES TECH SUMMIT 2022 címmel indít konferenciát a Forbes Magyarországon, melynek olyan vendégei is lesznek, akiket jól ismerünk a gaming világából. A konferencián többek között olyan technológiai újdonságokról lesz szó, mint a mesterséges intelligencia, az applikációk, amiket világszerte használnak, robotika az agráriumban, és azok a magyarok, akik ezeket megalkották. Az első Forbes Tech Summiton ott lesznek a hazai Twitch vezető arcai is:

Komzsik János és Fábián István, vagyis a TheVR szintén vendégként lesz jelen.

Az est házigazdái Balogh Petya angyalbefektető és az egykori NNG alapítója, illetve Galambos Márton főszerkesztő lesznek. A TheVR a következő témában beszélget a Forbes honlapja szerint:

HARC A KÉPERNYŐIDŐÉRT – YOUTUBEREK, VAGY MÉDIAVÁLLALKOZÓK?

Streamingóriások vs bihari kontent Debrecenből. A YouTube után ma már a Twitch a fő felületük, a Jani és Pisti, vagyis a TheVR több mint 500 ezer követővel a legnagyobbak itthon.

Az eseményen egyébként számos magyar úttörő ott lesz, akik kivételesen sokat tesznek a technológia fejlődéséért. Többek között láthatjátok az autók önjáró rendszerein dolgozó Kishonti Lászlót, Fehér Gyula befektetőt az egykori Ustream alapítóját, Bojár Gábort a Graphisoft alapítóját és olyan magyar tech arcokat, akik munkájukkal a világ legjobbjai közé kerültek.

A Forber Tech Summit 2022 november 11-én lesz a CEU Summer University-n. Jegyet itt tudtok venni rá.

Borítókép: Forbes.hu

Ezt láttad már?

Saját mobilalkalmazást ad ki a TheVR – Minden a srácokról egy helyen!

 

×