Nagyon drága lenne a gyors felzárkózás.

Az Overwatch első részének szerves részei voltak a Lootboxok. A felhasználók minden egyes szintlépésért kaptak egyet a virtuális raktárukba, de természetesen valódi pénzért továbbiakat is vásárolhattak. A „sima” Lootboxok mellett szezonális ládikókkal is jelentkeztek a Blizzard programozói, a Halloween, a karácsonyi időszak vagy épp a Holdújév kiemelt szerepet kapott a játékban.

Azt már az Overwatch 2 tényleges megjelenése előtt is lehetett tudni, hogy búcsút inthetünk a korábbi rendszernek. Megérkezett a több játékból már ismerős Battle Pass rendszer, illetve egy naponta/hetente frissülő virtuális bolt is a játék részét képezi. Az árak is emelkedtek, míg korábban 1000 kredit volt egy Legendary skin, manapság már 1900 in-game valutát kell kicsengetnünk a legjobb skinekért.

Ennyibe kerülne az összes Overwatch 1 skin megvásárlása!

A felhasználókat sem kell féltenünk, többen is vad számolgatásba kezdtek az új kreditszámokat figyelembe véve. Loliscoolyay4me táblázata különösen érdekes lehet, hiszen azt is megtudhatjuk, hogy mennyibe kerülne egy új játékosnak megvennie az összes Overwatch 1-es kozmetikai tárgyakat. Fontos, hogy itt már az új árakkal kell számolnunk, így egy Epic Skin is 1000 kreditet ér.

A legmegérősebb Credit csomag a 99.99$-os Bundle, ha ezt vásárolja meg valaki, akkor 0.0086 dollárt fizet ki egyetlen kreditért. Ha csak a Legendary skineket szeretnénk megvenni, 6000 dollárnál járunk, mely mai árfolyamon 2 576 838 forint. Amennyiben az összes kozmetikai tárgy érdekelne minket, a Spray-ektől kezdve egészen az utolsó Highlight Intro-ig, akkor 12080 dollárt kellene kicsengetnünk, mely mai árfolyamon 5 188 033 forint. 

Neked hány Legendary skin van meg?

Ez kemény lesz: Brutális és vérbő játékmeneten a Dead Space Remake

×