A Riot Games hivatalosan is leleplezte az újoncot.

Az elmúlt napokban aktivizálta magát a Riot Games marketingosztálya. Nem véletlenül, hiszen jövő héten elstartol a Valorant legújabb szezonja, mely ezúttal egy új ügynököt is magával hoz. A Harbor névre hallgató, indiai származású Controller hősről csütörtök délután 17:00 után friss információkat árultak el a fejlesztők. In-game is megpillanthattuk az ügynök képességeit, a tartalomgyártók nagy eséllyel hétvégén ki is próbálhatják az újdonságot.

Nézzük is mit tud Harbor!

Ahogy várható volt, az ügynök képességeiben a víz kiemelt szerepet játszik majd. Ezt már régóta lehetett sejteni, ám az elmúlt hetek teaserei és videói tovább erősítették a tényt. Az alábbi képességekre kell felkészülnünk:

  • Cove: A képesség segítségével egy gömb alakú pajzsot formálhatunk vízből, melyen nem csak átlátni, átlőni sem lehet
  • High Tide: A képesség elindít egy falat, melyet Phoenix falához hasonlóan hajlíthatunk is a célkeresztünk mozgatásával. A falon áthaladó játékosokat lassítja.
  • Cascade: Elindít egy hullámot, mely a falakon is áthatol. Szintén lassítja a játékosokat.
  • Reckoning (Ultimate): Az ultimate képesség gejzír(eke)t hoz létre a földön, mely az ellenséges játékosok dolgát nehezíti meg. Az érintett ellenfelek mozgási sebessége lelassul, illetve a fegyverük tűzereje is csökken. Ezt leginkább Breach képességeihez (Fault Line / Rolling Thunder) lehetne hasonlítani az első információk alapján.

A fenti videóban mindegyik képességet megtekinthetjük vizuális formában is. Az ügynök az új Valorant szezonnal együtt érkezik, így bárki kipróbálhatja a feloldása után. Ehhez bizonyos mennyiségű XP-re vagy 1000 VP pontra lesz majd szükségünk.

Mit szóltok az újonchoz?

A Fortnite útjára léphet a Valorant? – Új in-game funkció érkezik a játékba

×