A FIFA 23 kezdetét vette, már temérdek Objective és SBC lapot beépíthettünk a csapatunkba, hogy ne csupán a vakszerencsére bízzuk klubunk alakulását.

A FIFA 23 kezdetét vette, már temérdek Objective és SBC lapot beépíthettünk a csapatunkba, hogy ne csupán a vakszerencsére bízzuk klubunk alakulását. Mindezt szeretné még tovább erősíteni az EA Sports, a leakerek visszajelzései szerint most új irányt vesz a játék, hiszen jönnek a Foundations lapok.

 

FUT Sheriff legfrissebb infói szerint többek között a Liga NOS is a támogatott ligák csoportjába fog tartozni. Első nekifutásra négy lapot mutattak be, ezek közül az egyik tavaly igazán közkedveltnek számított. Manafá lapját sokáig nyüstölték a játékosok, hihetetlenül gyors és stabil szélsővédőnek számított. Meg lennénk lepve, ha nem SBC, hanem Objective formájában jelenne meg.

Mellé még Abel Ruiz, Sonora, illetve Nuno Santos lapját zsebelhetjük majd be, ezzel pedig irányba állítva a klubunkat. Fontos, hogy legyenek a kisebb ligákból is prémium játékosaink, ugyanis az Icon Swapshoz elengedhetetlen lesz a szerepeltetésük.

Update: Természetesen, amint beharangozót írunk egy leaknek, az EA Sports azonnal élesíti is azokat. Manafá Objectiveként futott be, így nem kell attól tartani, mint tavaly, hogy eltűnik a piacról. Cserébe mindkét oldalon használható, LB és RB pozíciót is kapott a fejlesztőktől. Jelenleg az egyik legjobb szélső védője a játéknak, hiba lenne nem foglalkozni vele!

Ezt olvastad már?

Ronaldo a zászlóvivő, ezek a Rulebreakers lapok érkeznek pénteken

×