Finoman szólva sem nevezhetjük ezt a hetet az EA Sports hetének.

Finoman szólva sem nevezhetjük ezt a hetet az EA Sports hetének. A cég hibát hibára halmoz a FIFA 23-ban, ez a szerencsétlen széria pedig a tegnapi nap nem, hogy megtört, hanem új szintre emelkedett.

Az új UCL Marquee Matchups SBC-ben ugyanis a Napoli hivatalos címerét használták a fejlesztők, amihez már nincsen joguk, az olasz klub ugyanis leszerződött az eFootballal. Könnyen lehet tehát, hogy hamarosan egy vastag csekk érkezik a kanadaiak címére.

Az anyagi gondokon felül maga a FIFA 23 is tragikusan rossz állapotban van, a kiadó a megszokottnál is több hibát vét mostanában. Kezdődött azzal, hogy a Haaland Transfer SBC-t rossz infóval élesítették, az Untrade pakkokat eredetileg Tradeablenek írta a rendszer. Megígérték, hogy kompenzálják az érintetteket, persze ez azóta sem történt meg.

Történt viszont, hogy ugyan azon a szériaszámon tartottak számon egy Hero csomagot, mint egy Start Packet, így véletlenül előbbit élesítették szombaton, teljesen legyilkolva ezzel a Hero piacot. A gyors javítás után az egészet a szőnyeg alá söpörték a fejlesztők, azóta sem beszéltek róla.

Aztán jött ez a hét, amikor is megtörtént a bevezetőben írt jogi bukta, na meg az új Dynamic Duo lapokon is sikerült felcserélniük a játékosok képét, így sokaknak szó szerint telibe verni a játékélményt.

De még szebb, hogy sokan azzal szenvedtek augusztusban a FIFA 22-ben, hogy összeszedjenek pár Warm-Up csomagot a FIFA 23-ba, ami kellemetlen, de csak október elejére lett beígérve. A csomagokat egy-két embernek ki is osztotta a rendszer, de hibásak voltak, így a kiosztásokat felfüggesztette a kanadai cég. Ezzel teljesen magára haragítva a közösséget.

Jelenleg tehát vagy négy komolyabb kompenzációra várnak a játékosok, sajnos teljesen jogosan.

Ezt olvastad már?

Végre meglépte az EA Sports! – Új FIFA 23 Patch a láthatáron

 

×