A MOBA és MMO tulajdonságait ötvözné a MOCO.

Kétségtelen, hogy a League of Legends továbbra is napjaink egyik legnépszerűbb címe, beszéljünk akár játékos, akár nézői oldalról. Ahogy az is biztos, hogy az EA egykori programozóinak is rengeteg tapasztalata van a multiplayer alkotások fejlesztésében. A Riot Games és az Electronic Arts egykori veteránjai két évvel ezelőtt összeálltak és saját stúdiót alapítottak Vela Games néven. Úgy tűnik, ennyi időre volt szükségük, hogy végre leleplezhessék első érkező játékukat, az Evercore Heroes-t. 

Teljesen új játékkategóriát teremtene az újdonság, melyet a fejlesztők csak MOCO néven emlegetnek!

A MOCO a Multiplayer Online Co-Op rövidítése, hibrid átmenetet képezne a MOBA és MMO stílusok között. A MOBA játékok skill-alapú játékmenetét vegyítené raidekkel, karakterosztályokkal és hasonló finomságokkal. Mindezeknek a Lumerea nevet viselő univerzum adna otthont, ahol a különféle hősök hatalmas szörnyekre vadásznak.

A játék le sem tagadhatná, hogy volt League of Legends fejlesztők is dolgoznak rajta, ám erősen Pre-Alpha változatról beszélhetünk még csak. Négy csapat, négy hőse harcol egymás ellen, hogy kiderüljön, mely alakulat tudja leggyorsabban végigvinni az adott dungeont.

A fejlesztők belebegtettek egy hétvégi zárt tesztet is. A részvételhez nem kell mást tennünk, mint regisztrálnunk a hivatalos oldalon. Ezt követően e-mailben értesítenek minket, ha a szerencsések közé tartozunk. A játék a jelenlegi információk alapján csak PC-re készül, nincs tervben sem mobilos, sem konzolos verzió, ahogy a megjelenés időpontját is teljes homály fedi.

Te kipróbálnád az újdonságot?

Zseniális Rohamosztagos szeletelős VR-portot kapott a Jedi Knight 2

×